Top Nav

Migros Mobil Uygulamasına QR’la Ödeme Seçeneği Getiriyor

Mar 13, 2018 0 comments
Baştan belirtelim, haberimiz İsviçre’den. Ülkede hizmet veren alışveriş zincirlerinden Migros, geçtiğimiz günlerde Twint adlı şirket ile iş birliğine giderek müşterileri için alternatif bir ödeme yöntemi oluşturdu.

Mağaza - Fintech İş Birliği

Twint; para gönderimi, mobil cüzdan ve online ödeme alanlarında kullanıcılara ve kurumlara hizmet veren bir şirket. İş ortaklarının dijital ürünleri için entegre hizmetler geliştiren Twint’in yolu son olarak Migros ile kesişmiş. Online ve offline alışveriş konusunda çözümler üreten ödeme şirketinin bu alandaki marifeti alışveriş deneyimini hızlandırması ve pratikleştirmesinden geçiyor.

Kasada Hızlı ve Pratik Ödeme

Twint, online alışveriş sitelerinde yer alan widgetı ile satın alım aşamasında kullanıcının kart bilgileri vs. ile uğraşmadan ödemelerini kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmesini sağlıyor. Uygulama, geleneksel mağazacılıkta ise kasada QR seçeneği ile akıllı telefon üzerinden ödemeyi mümkün kılıyor. Temelde QR teknolojisinin esas alındığı her iki durumda da kullanıcı tarafından Twint’e önceden kart bilgilerinin eklenmesi gerekiyor. Bu senaryolardan geleneksel olanı Migros’un ilgisini çekmiş. Ünlü alışveriş zinciri, uygulamasına entegre ettiği sistem ile müşterilerinden akıllı telefonlarında yer alan Twink QR’ını ödeme cihazına okutmalarını istiyor. Bu sayede ödemeler kolayca gerçekleştirilirken, uzun kuyrukların ve çantada dakikalarca cüzdan aramaların sona ermesi amaçlanıyor.

Alışveriş Çilesi Tarih Olabilir 

Özellikle büyük şehirlerdeki çılgın alışveriş kalabalıkları insanı çileden çıkarmaya fazlasıyla yetebiliyor. Hafta sonu veya akşam mesai dönüşü İstanbul’daki mağazalara uğrayanlar ne demek istediğimizi anlayacaktır. Bu doğrultuda İsviçre’de hayata geçen Migros Ödeme QR’larının müşterilere önemli kolaylıklar sağlayacağını düşünüyoruz. Bu tarz yenilikçi teknolojilerin artarak yaşamın her alanına girmesini diliyoruz.

Tags: Migros, İsviçre, Mağaza, Market, Ödeme, QR, Payment 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın