Top Nav

Gerçek oluyor: Starbucks’tan Bitcoin ile kahve alınabilecek

Ağu 3, 2018 0 comments
Haberin Özeti
Starbucks, kripto para dünyasına katılmaya hazırlanıyor. CNBC’nin haberine göre ABD merkezli şirket, yakın zamanda ödeme seçeneklerini yeni oyuncularla çeşitlendirecek. Starbucks, bu projede Microsoft, Intercontinental Exchange ve BCG şirketleriyle birlikte çalışacak. Üçlü, bireylerin ve kurumların kripto para alıp satabildiği Bakkt adlı bir şirket kurarken, Bitcoin ve diğer kripto paraların Starbucks alışverişlerinde kullanılmasını sağlayacak dijital bir platformu da hayata geçirecek. Önümüzdeki aylarda Bitcoin ile kahve alıp alamayacağımızı hep birlikte göreceğiz.


Kahve devi Starbucks, kripto para dünyasına katılmaya hazırlanıyor. CNBC’nin haberine göre ABD merkezli şirket, yakın zamanda ödeme seçeneklerini yeni oyuncularla çeşitlendirecek.

Üç önemli şirketin iş birliği 

Starbucks, bu projede Microsoft, Intercontinental Exchange ve BCG şirketleriyle birlikte çalışacak. Üçlü, bireylerin ve kurumların kripto para alıp satabildiği Bakkt adlı bir şirket kurarken, Bitcoin ve diğer kripto paraların Starbucks alışverişlerinde kullanılmasını sağlayacak dijital bir platformu da hayata geçirecek. Starbucks Ortaklıklar ve Ödemeler Başkan Yardımcısı Maria Smith konuya dair “Perakende sektörünün devlerinden olan Starbucks, dijital varlıkları günlük hayatın içerisine yerleştiren uygulama ve çalışmaların geliştirilmesinde önemli bir rol oynayacaktır.” açıklamasını yapmış. Açıklama oldukça net görünüyor.

İlaç gibi destek  

2018’in, başta Bitcoin olmak üzere tüm kripto paralar için oldukça sıkıntılı geçtiği ortada. Starbucks’ın Bitcoin ile ödeme konusunda ne denli ciddi olduğu yakında net olarak anlaşılacaktır. Ancak böyle bir durumda kripto paraların Starbucks gibi bir devin desteğiyle gücünü ve meşruluğunu artıracağı kesin görünüyor. Önümüzdeki aylarda Bitcoin ile kahve alıp alamayacağımızı hep birlikte göreceğiz.

Tags: Starbucks, Bitcoin, Ödeme, Kripto, Para, Microsoft, Kahve, CNBC

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın