Top Nav

ING’den dijital odaklı çalışma: Tasarrufu otomatiğe bağla ve unut!

Haz 27, 2018 0 comments
Haberin Özeti
Bir online platform olan bu IFTTT; dijital ve teknolojik kanalları birbirine bağlayarak, oluşturacağınız kurallarla bu kanalların birbiriyle entegre bir şekilde sizin adınıza aksiyonlar almasını sağlıyor. IFTTT’de aktif bir hesabı bulunan ve API’lerini bu platforma açan ING, kullanıcılarını günlük hayattaki aksiyonları için tasarruf kuralları oluşturmaya davet ediyor. Örneğin bankanın bu çalışmasını kullanarak “Havalar 10 derecenin altına düştüğünde tasarruf hesabıma 50 lira gönder.” gibi bir kural oluşturabilir ve gelecek yıl gitmeyi planladığınız tatil için birikim yapabilirsiniz. ING Avustralya’nın dikkat çekici, yaratıcı ve faydalı sonuçları olabilecek bir çalışmaya imza attığı oldukça açık görünüyor.


Dijital kanallar etkin kullanıldığında markalar için önemli birer pazarlama kanalı haline gelebiliyor. Bu hafta bu yaklaşımımızı doğrulayan bir haber Avustralya’dan geldi. ING Avustralya, başarılı dijital mecra kullanımıyla dikkat çeken bir çalışmayı hayata geçirdi.

IFTTT’yi bilenler vardır. Bir online platform olan bu mecra; web sitelerini, teknolojik cihazları, mobil uygulamaları, sosyal ağları ve daha çok sayıda dijital ve teknolojik kanalı birbirine bağlayarak, oluşturacağınız kurallarla bu kanalların birbiriyle entegre bir şekilde sizin adınıza aksiyonlar almasını sağlıyor. Örneğin, IFTTT aracılığıyla Instagram ve Facebook hesaplarınızı birbirine bağlayabilir, ardından “Instagram’da paylaştığım kareler Facebook hesabımda da paylaşılsın.” kuralını oluşturabilir ve böylece bundan sonraki süreçte otomatik bir şekilde, ekstra efor harcamadan Instagram paylaşımlarınızın Facebook hesabınızda da yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. IFTTT ile Instagram’dan Twitter’a, Gmail’den Apple Watch’a kadar çok sayıda platform ve cihaz için otomatik aksiyon kuralları belirleyebiliyorsunuz.
ING'nin yeni tasarruf projesi nasıl çalışıyor?
Şimdi gelelim ING Avustralya’nın IFTTT adlı mecrayı pazarlama faaliyetleri için nasıl kullandığına. IFTTT’de aktif bir hesabı bulunan ve API’lerini bu platforma açan ING, kullanıcılarını günlük hayattaki aksiyonları için tasarruf kuralları oluşturmaya davet ediyor. Örneğin bankanın bu çalışmasını kullanarak “Havalar 10 derecenin altına düştüğünde tasarruf hesabıma 50 lira gönder.” gibi bir kural oluşturabilir ve gelecek yıl gitmeyi planladığınız tatil için günlük yaşamınız içerisinde, farketmeden sürekli birikim yapabilirsiniz. ING, bu projede “tasarrufu kur ve unut” mantığını esas alıyor. Bankanın IFTTT üzerinde yürüttüğü dijital çalışmada bu ve buna benzer çok sayıda kural oluşturabilir, böylece hayatın koşturmacası içerisinde bir yandan da tasarruf yapabilirsiniz.


ING Avustralya’nın oldukça dikkat çekici, yaratıcı ve faydalı sonuçları olabilecek bir çalışmaya imza attığı ortada. Dijital mecraların nimetlerinden başarılı bir şekilde faydalanan marka ve kurumların işlerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Tags: ING, Avustralya, IFTTT, Tasarruf, Dijital, Birikim, Otomatik, Kural, Proje

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın