Top Nav

Dünyanın ilk “kahve” bankacılığı hizmeti

Eki 9, 2018 0 comments
Haberin Özeti
Arjantinli Banco Galicia, Starbucks ile iş birliğine giderek başkent Buenos Aires’te dünyanın ilk “kahve bankacılığı” hizmeti veren banka şubesini hayata geçirdi. Banka müşterileri bu sayede sıkıcılığıyla bilinen bankacılık hizmetleri esnasında kahvelerini temin edebilecek ve ücretsiz internet hizmetinden faydalanabilecek. Banco Galicia’nın kahve aromalı yeni şubesi, müşterilerine hafta sonları ve akşam saatlerinde de hizmet verecek. Ayrıca banka müşterileri Starbucks’tan %15 indirimli alışveriş yapabilecek. Bu yeni şube konseptine en çok sevinenlerin müşteriler ve banka çalışanları olacağı kesin görünüyor.


Arjantinli Banco Galicia, Starbucks ile iş birliğine giderek başkent Buenos Aires’te dünyanın ilk “kahve bankacılığı” hizmeti veren banka şubesini hayata geçirdi. Banka müşterileri bu sayede sıkıcılığıyla bilinen bankacılık hizmetleri esnasında kahvelerini temin edebilecek ve ücretsiz internet hizmetinden faydalanabilecek. Proje ile şube içlerinde mini bir Starbucks deneyiminin yaratıldığını söyleyebiliyoruz.

Yeni şube konseptinde banka ve Starbucks iç içe bulunuyor.
Bankanın Buenos Aires Şube Müdürü Diego Baccini, ülkenin haber ajanslarından El Economista’ya verdiği röportajda, gerek Banco Galicia’nın gerekse de Starbucks’ın geleneksel kavramları yıkmak için bir araya geldiğini ve insanların dikkatini çekmek için yeni bir yol keşfettiklerini belirtiyor. Ardından ekliyor: “Müşterilerimiz ne arıyor? Bizce çok fazla resmi, kurumsal olmayan bir hizmet alanı ve özel müşteri hizmetleri.” Starbucks Arjantin Pazarlama Müdürü Maximo Pellegrino ise konuya dair görüşlerini “İnsanların kendilerini en rahat hissetmesi gereken yer önce evleri ardından ise iş yerleri olmalıdır. Biz, bu listeyi gerçek kılmayı hedefliyoruz.” sözleriyle dile getiriyor.

Müşteriler ve şube çalışanları işlemler esnasında lezzetli kahvelerin keyfini çıkarabiliyor.
Banco Galicia’nın kahve aromalı yeni şubesi, müşterilerine hafta sonları ve akşam saatlerinde de hizmet verecek. Ayrıca banka müşterileri Starbucks’tan %15 indirimli alışveriş yapabilecek. Bu yeni şube konseptine en çok sevinenlerin müşteriler ve banka çalışanları olacağı kesin görünüyor.

Tags: Banco Galicia, Starbucks, Arjantin, Kahve, Bankacılık, Şube, Hizmet

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın