Top Nav

Para transferi platformu TransferGo, Türkiye faaliyetlerini başlattı

Eki 20, 2018 0 comments
Haberin Özeti
Kullanıcılara, yurt dışından Türkiye’ye ücretsiz para gönderimi imkanı sunan TransferGo, ülkemizde faaliyet göstermeye başladı. Londra merkezli şirket, kullanıcılara temelde gönderim hızına dayalı fiyatlandırma seçenekleri sunuyor. Dilerseniz paranın karşı tarafa ulaşma süresini 3 iş günü olarak belirleyip bu hizmetten ücretsiz faydalanabilir, isterseniz ise 30 dakika ve ertesi gün şeklindeki yüksek hızlı gönderim seçeneklerini tercih ederek yine oldukça düşük bir hizmet ücreti ödeyebilirsiniz. Hizmet verdiği ülkelerde oldukça yüksek memnuniyet oranları yakalayan TransferGo, bu yıl Europas Ödülleri'nin “Yılın En Hızlı Yükselen Girişimi” kategorisinde finalist olarak aday gösterildi.


Bugün, yurt dışından ülkemize para göndermek hala problemli bir konu olarak varlığını sürdürüyor. Özellikle Türkiye dışında çalışıp ailesine para göndermek isteyenler için bu durum kimi zaman ciddi maliyetler yaratabiliyor. Ülkemizde artık bu konunun bir çözümü bulunuyor. Kullanıcılara, yurt dışından Türkiye’ye ücretsiz para gönderimi imkanı sunan TransferGo, ülkemizde faaliyet göstermeye başladı.

Türkiye, TransferGo'nun faaliyet gösterdiği 47. ülke oldu. 

Ücretsiz uluslararası para transferi

Londra merkezli TransferGo, 47 ülkede faaliyet gösteren bir para transferi platformu. TransferGo, kullanıcılara temelde gönderim hızına dayalı fiyatlandırma seçenekleri sunuyor. Dilerseniz paranın karşı tarafa ulaşma süresini 3 iş günü olarak belirleyip bu hizmetten ücretsiz faydalanabilir, isterseniz ise 30 dakika ve ertesi gün şeklindeki yüksek hızlı gönderim seçeneklerini tercih ederek yine oldukça düşük bir hizmet ücreti ödeyebilirsiniz. Örneğin, paranın karşı tarafın eline geçme süresini ertesi gün olarak belirlerseniz ödeyeceğiniz ücret sadece 0,99 euro olmakta. Oldukça makul.

TransferGo, kullanıcılara 3 farklı ücretlendirme seçeneği sunuyor.

Kullanıcının kazandığı bir sistem

2012 yılında kurulan şirket; temelde transfer edilen paraların gönderilen ülkelerdeki yerel kaynaklar ile karşı tarafa aktarılması, yani paraların ülkeleri terk etmemesi mantığıyla çalışıyor. Bu durum banka işlem ücretleri gibi uluslararası para transferlerinde maliyet yaratan çeşitli etkenlerin ortadan kalkması anlamına geliyor. Bu tarz bir sistem kuran TransferGo, neticede düşürdüğü maliyetleri kullanıcıya yansıtıyor ve onun kazanmasını sağlıyor.

Yüksek memnuniyet oranları

Hizmet verdiği ülkelerde oldukça yüksek memnuniyet oranları yakalayan TransferGo, bu yıl Europas Ödülleri'nin “Yılın En Hızlı Yükselen Girişimi” kategorisinde finalist olarak aday gösterildi. İşleyişini beğendiğimiz ve kullanıcı faydasına bir hizmet sunduğunu düşündüğümüz TransferGo’ya biz de DijiFi ailesi olarak Türkiye faaliyetlerinde başarılar diliyoruz.

Tags: TransferGo, Para, Transfer, Ücretsiz, Gönderim, Türkiye, Platform

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın