Top Nav

Albaraka Mobil’e yüz tanıma teknolojisiyle giriş yapılabilecek

Kas 16, 2018 0 comments
Haberin Özeti
Albaraka Türk müşterileri, bankanın mobil uygulamasına artık yüzlerini okutarak giriş yapabilecekler. Bankanın dün bir reklam filmi ile duyurduğu yeni özellik Albaraka Mobil’de kullanılabilecek. Kullanıcılar bu sayede şifre ve müşteri numarası gibi bilgilerle uğraşmadan, doğrudan yüzlerini uygulamaya okutarak sisteme girebilecekler. Bu durum hem login işlemlerini kolaylaştırırken hem de müşterilere önemli oranda hız ve kolaylık sağlayacak. Albaraka Mobil’de yüz tanıma teknolojisini kullanmaya başlamak için uygulamanın güncel versiyonunu indirmiş olmak gerekiyor.


Yüz tanıma teknolojisi, her geçen gün finans dünyasında kullanımı yaygınlaşan bir uygulama. Yerli bankalarımızın da bu teknolojiyi ürünlerine entegre ettiğini sıklıkla görüyoruz. Furyaya katılan son bankamız Albaraka Türk oldu. Katılım bankaları arasında bir ilk olan proje ile Albaraka Türk müşterileri bankanın mobil uygulamasına artık yüzlerini okutarak giriş yapabilecekler.

Bankanın dün bir reklam filmi ile duyurduğu yeni özellik Albarak Mobil’de kullanılabilecek. Kullanıcılar bu sayede şifre ve müşteri numarası gibi bilgilerle uğraşmadan, doğrudan yüzlerini uygulamaya okutarak sisteme girebilecekler. Bu durum hem login işlemlerini kolaylaştırırken hem de müşterilere önemli oranda hız ve kolaylık sağlayacak. Albaraka Mobil’de yüz tanıma teknolojisini kullanmaya başlamak için uygulamanın güncel versiyonunu indirmiş olmak gerekiyor.

Katılım bankalarımızın bu tarz çalışmaları, sektörümüz için oldukça değerli ve önemli. Bu doğrultuda “Değerlerinizin Dijital Bankası” sloganını benimseyen Albaraka Türk’ün, mottosunun hakkını verdiğini söyleyebiliyoruz. Bankanın yeni çalışmasını deneyerek sizlerle daha fazla detay paylaşmayı sürdüreceğiz. Sektörümüzde benzer çalışmaların artarak çoğalmasını diliyoruz.


Tags: Albaraka Türk, Yüz Tanıma, Teknoloji, Albaraka Mobil, Yeni, Dijital, Katılım Bankası

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın