Top Nav

Garanti Cep’e “hikayeler” özelliği geldi

Ara 11, 2018 0 comments
Haberin Özeti
Garanti Bankası, mobil şubesinde Snapchat, Instagram ve Facebook’tan aşina olduğumuz hikayeler özelliğini kullanmaya başladı. Garanti’den Hikayeler adıyla bankanın mobil uygulamasına eklenen yeni özellik, Garanti Cep’in giriş ekranında yer alıyor. Banka, story özelliğini yeni ürün, duyuru, haber ve gelişmeleri müşterileriyle paylaşmak için kullanıyor. Gelişme, oldukça dikkat çekici olsa da Garanti, mobil uygulamasında bu eklentiyi kullanan ilk banka değil. Daha önce Rusya’da hizmet veren Tinkoff Bank da mobil şubesinde hikayeler özelliğini kullanmaya başlamıştı.


Snapchat, Instagram ve Facebook derken story’lerin artık hayatlarımızda girmediği çok az alan kaldı. Bugün oldukça popüler bir eklenti haline gelen hikayeleri çalışmalarına bu kez ülkemizden bir banka entegre etti. Garanti Bankası, mobil uygulaması Garanti Cep’te bu özelliği kullanmaya başladı.


Garanti’den Hikayeler adıyla bankanın mobil uygulamasına eklenen yeni özellik, Garanti Cep’in giriş ekranında yer alıyor. Banka, story özelliğini yeni ürün, duyuru, haber ve gelişmeleri müşterileriyle paylaşmak için kullanıyor. Banka tarafından tek taraflı kullanılan yani kullanıcıların görüntüleme dışında herhangi bir etkileşime giremediği hikayeler özelliği, normalde kullanıcılar tarafından sıkıcı bulunan ve tıklanmayan içeriklerin görüntülenmesine önemli katkı sağlayabilir.

Garanti Bankası, mobil uygulamasına bu özelliği getiren ilk banka değil. Hatırlayan okurlarımız olacaktır, daha önce Rusya’da hizmet veren Tinkoff Bank da mobil şubesinde hikayeler özelliğini kullanmaya başlamıştı. Kurumların, bu tarz popüler sosyal medya eklentilerini dijital kanallarına entegre etmesini, basit ancak oldukça faydalı aksiyonlar olarak görüyoruz.

Tags: Garanti, Banka, Story, Hikayeler, Cep Şube, Mobil, Sosyal Medya, Özellik, Eklenti

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın