Top Nav

Visa’nın seyahatseverlere özel yeni banka kartı

Ara 6, 2018 0 comments
Haberin Özeti
Online seyahat platformu lastminute.com; Visa ve Wirecard ile işbirliği yaparak tatil yapmayı ve seyahat etmeyi sevenler için yeni banka kartı hizmetini duyurdu. Adını lastminute.com’un kısaltmasından alan LM Card, kullanıcıların nakit paraya ihtiyaç duymadan dünya genelinde kendi yerel para birimleriyle ödeme yapabilmesini sağlıyor. Ön ödemeli bir kart olan ve bir mobil uygulaması da bulunan bu yeni kart ile farklı para birimleri arasındaki dönüşümler kolay ve hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Döviz bozdurmanın dışında; hesap kontrolü, bakiye yükleme ve gelecek tatiller için ödül kazanma şansı da LM Card’ın sunduğu avantajlar arasında yer alıyor. Yeni seyahat kartı, lastminute.com üzerinden dakikalar içerisinde temin edilebiliyor.


Sıradaki haberimiz gezmeyi sevenler için geliyor! Online seyahat platformu lastminute.com; Visa ve Wirecard ile işbirliği yaparak tatil yapmayı ve seyahat etmeyi sevenler için yeni banka kartı hizmetini duyurdu.


Yeni kart, kullanıcılara çok sayıda önemli avantaj sunuyor. Adını lastminute.com’un kısaltmasından alan LM Card, kullanıcıların nakit paraya ihtiyaç duymadan dünya genelinde kendi yerel para birimleriyle ödeme yapabilmesini sağlıyor. Ön ödemeli bir kart olan ve bir mobil uygulaması da bulunan bu yeni kart ile farklı para birimleri arasındaki dönüşümler kolay ve hızlı bir şekilde yapılabiliyor.


Döviz bozdurmanın dışında; hesap kontrolü, bakiye yükleme ve gelecek tatiller için ödül kazanma şansı da LM Card’ın sunduğu avantajlar arasında yer alıyor. Ayrıca tüm tatil boyunca kullanılan ödeme kartının, karta ait mobil uygulama aracılığıyla dijital bir ortamda saklanması, şüphesiz ki yabancı bir ülkede kullanıcılar için önemli bir güvenlik önlemi olmaktadır.


Lastminute.com Finans Müdürü Sergio Signoretti konuya dair görüşlerini “Artık seyahatseverlerin yabancı bir ülkede para birimi dönüştürmekten çekinmesine ve ATM’lerde kredi kartlarının kabul edilip edilmeyeceğine dair endişe duymasına gerek yok.” sözleriyle dile getiriyor. LM Card, Visa’nın geçerli olduğu tüm ülkelerde kullanılabilecek. Yeni seyahat kartı, lastminute.com üzerinden dakikalar içerisinde temin edilebiliyor.

Tags: Visa, Last Minute, Seyahat, Kart, Ödeme, LM Card, Gezi, Tatil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın