Top Nav

Snoop Dogg’lı fintech reklamı: Smoooth Dog

Oca 17, 2019 0 comments
Haberin Özeti
Amerikalı rap müzik sanatçısı Snoop Dogg, İsveçli ödeme teknolojileri şirketi Klarna’nın yeni reklam yüzü oldu. Fintech şirketi, ünlü rapçiyle “Get Smooth” adlı yeni global reklam kampanyasını hayata geçiriyor. Reklam filminde “en akıcı adam” olarak tasvir edilen Snoop Dogg, Klarna’nın akıcı ve kolay ödeme yönüne gönderme yapıyor. Fintech şirketlerinin dünyaca ünlü isimlerle bir araya gelmesi ve bu isimleri kampanyalarında kullanması, sektörün gidişatı için çok sevindirici gelişmeler. Pazarın ulaştığı noktayı bizlere gösteren bu tarz gelişmelerin artarak sürmesini diliyoruz.


Amerikalı rap müzik sanatçısı Snoop Dogg, İsveçli ödeme teknolojileri şirketi Klarna’nın yeni reklam yüzü oldu. Fintech şirketi, ünlü rapçiyle “Get Smooth” adlı yeni global reklam kampanyasını hayata geçiriyor.

Reklam filminde “en akıcı adam” (tam ifade, Türkçe’ye çevrilmesi biraz zor olan “smooth”) olarak tasvir edilen Snoop Dogg, Klarna’nın akıcı ve kolay ödeme yönüne gönderme yapıyor. Eğlenceli bir tonda hazırlanan filmde Snoop Dogg, parmağına taktığı meşhur yüzüğünü çıkararak bunun yerine Smooth Dogg yüzüklerini takıyor. Ünlü rapçiye filmde dansçılar eşlik ediyor.

Kampanyaya dair görüşlerini paylaşan Snoop Dog, “Yatırım portföyümü Avrupa’ya genişletmek ve Klarna’nın statükoya nasıl meydan okuduğunu görmek için bir fırsat arıyordum. Bu ortaklık, harika bir eşleşme oldu. İşbirliği için şimdiden çok heyecanlıyım.” ifadelerini kullandı. Fintech şirketlerinin dünyaca ünlü isimlerle bir araya gelmesi ve bu isimleri kampanyalarında kullanması, sektörün gidişatı için çok sevindirici gelişmeler. Pazarın ulaştığı noktayı bizlere gösteren bu tarz gelişmelerin artarak sürmesini diliyor ve sizleri bu keyifli reklam filmiyle baş başa bırakıyoruz.


Tags: Snoop Dogg, Klarna, İsveç, Fintech, Reklam, Film, Kampanya, Get Smooth, Ödeme

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın