Top Nav

Türkiye fintech pazarına yön veren 10 kadın [2019]

Mar 8, 2019 0 comments
Haberin Özeti
Sektörümüzde harika işler çıkaran kadınların var olduğunu biliyoruz. Şimdi onları bir adım öne alalım mı? Geçtiğimiz yıl da söylediğimiz gibi, sayısız ismin yer aldığı bir sektörden 10 kişilik bir liste çıkarmak oldukça güç bir iş. Biz sektörümüzün bu listeden çok daha fazlası olduğunu biliyoruz. DijiFi ailesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, kadınların her alanda olduğu gibi finans sektöründe de en güzel çalışmalarıyla daima var olmalarını yürekten diliyoruz.


Yılın en sevdiğimiz içeriğini yayınlama vakti geldi! Sektörümüzde harika işler çıkaran kadınların var olduğunu biliyoruz. Ellerinin değdiği her yer güzelleşiyor, başarı istisnasız bir şekilde geliyor. Şimdi onları bir adım öne alalım mı?

Geçtiğimiz yıl da söylediğimiz gibi, sayısız ismin yer aldığı bir sektörden 10 kişilik bir liste çıkarmak oldukça zor bir iş. Biz sektörümüzün bu listeden çok daha fazlası olduğunu biliyoruz. Lafı çok dolandırmadan sizi bu yılın isimleriyle baş başa bırakalım. DijiFi ailesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, kadınların her alanda olduğu gibi finans sektöründe de en güzel çalışmalarıyla daima var olmalarını yürekten diliyoruz.

Seneye yepyeni bir listede görüşme üzere!











Tags: Türkiye, Fintech, Kadın, 8 Mart, Yönetici, Lider, 2019

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın