Top Nav

İlginç karar: JPMorgan, 90 şube açacak

Mar 18, 2019 0 comments
Haberin Özeti
JPMorgan Chase, ilginç bir karara imza atmaya hazırlanıyor. Bu karara göre Amerikalı banka, bu yıl 700 kişiye istihdam sağlayacak 90 yeni şube açacak. JPMorgan’ın bu kararında, bankanın yeni pazarlara açılmak için belirlediği 400 yeni şube hedefinin etkili olduğu belirtiliyor. Banka bu doğrultuda Charlotte, Kansas City, Nashville ve St Louis gibi önemli pazarlara girmeye, Philadelphia ve Boston gibi var olan pazarlarda ise yeni şubeler açmaya odaklanacak. Şube açma konusunda JPMorgan ile aynı görüşte olmayan bankalardan Standard Bank, yakın zamanda Güney Afrika’daki 90 şubesini kapatacağını ve 1200 çalışanıyla yollarını ayıracağını duyurmuştu.


Amerikalı banka JPMorgan Chase, bu yıl 700 kişiye istihdam sağlayacak 90 yeni şube açmaya hazırlanıyor. Şube kapama, bugün sadece Amerika’da değil tüm dünyada, banka müşterilerinin işlemlerini ağırlıklı olarak internet ve mobil şube kanallarından halletmesi nedeniyle oldukça yaygın bir uygulama.

Yeni pazar hedefi

JPMorgan’ın bu kararında, bankanın yeni pazarlara açılmak için belirlediği 400 yeni şube hedefinin etkili olduğu belirtiliyor. Banka bu doğrultuda Charlotte, Kansas City, Nashville ve St Louis gibi önemli pazarlara girmeye, Philadelphia ve Boston gibi var olan pazarlarda ise yeni şubeler açmaya odaklanacak. JPMorgan’ın gelecek yıla dair planları arasındaysa Auburn ve Nebraska Üniversiteleri gibi büyük eğitim kurumlarına yakın yerlerde şube açma faaliyetleri bulunuyor.

“Bizim için anlamı farklı”

JPMorgan Chase Tüketici Bankacılığı CEO’su Thasunda Duckett konu hakkındaki görüşlerini “Yeni aksiyonumuz, bizim için şube açmaktan çok daha fazlası anlamına geliyor. Bu bizce, daha yakın müşteri ilişkileri, müşterilerimiz için hizmetlere daha rahat erişim ve insanlar için bölgesel iş fırsatları demek.” Şube açma konusunda JPMorgan ile aynı görüşte olmayan bankalardan Standard Bank, yakın zamanda Güney Afrika’daki 90 şubesini kapatacağını ve 1200 çalışanıyla yollarını ayıracağını duyurmuştu.

Tags: Dünya, JPMorgan, Dijital Dönüşüm, Dijital Bankacılık, Mobil Bankacılık, Amerika 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın