Top Nav

BBVA’nın logosu ve Garanti Bankası’nın ismi değişti

Nis 27, 2019 0 comments
Haberin Özeti
BBVA, logosunu ve çeşitli pazarlardaki iş ortaklarının isimlerini değiştirme kararı aldı. Banka tarafından alınan kararlara göre “BBVA” ismi grubun küresel ismi olmaya devam edecek. İspanyol banka, gelecek süreçte Arjantin, Meksika, Peru, ABD ve Türkiye’deki bankalarının yerel isimlerinde ise değişikliğe gidecek. Bu doğrultuda BBVA’nın Türkiye pazarında faaliyetlerini sürdüren bankası Garanti, çalışmalarını artık “Garanti BBVA” ismiyle sürdürecek. Bankanın yeni imajı, önümüzdeki aylarda tüm kurumsal binalara, şubelere ve kurumsal kimlik ögelerinin kullanıldığı diğer alanlara yansıtılacak.


İspanya merkezli bankacılık oluşumu BBVA, logosunu ve çeşitli pazarlardaki iş ortaklarının isimlerini değiştirme kararı aldı. Değişimden etkilenen BBVA ülkelerinden biri de Türkiye oldu.


Banka tarafından alınan kararlara göre “BBVA” ismi grubun küresel ismi olmaya devam edecek. İspanyol banka, gelecek süreçte Arjantin, Meksika, Peru, ABD ve Türkiye’deki bankalarının yerel isimlerinde ise değişikliğe gidecek. Bu doğrultuda BBVA’nın Türkiye pazarında faaliyetlerini sürdüren bankası Garanti, çalışmalarını artık “Garanti BBVA” ismiyle sürdürecek. Kurumsal kimliğinde de değişikliklere giden banka yeni dönemde “We are one team (Biz bir ekibiz)” yaklaşımı ışığında yenilenen logosunu ve diğer kimlik ögelerini kullanacak.


BBVA’da yaşanan değişimler, ilk kez geçtiğimiz hafta ortasında yapılan bir etkinlikle duyuruldu. Yaklaşık 126 bin banka çalışanına canlı yayınla aktarılan etkinliğe, BBVA Grubu Genel Başkanı Carlos Torres Vila ve BBVA CEO'su Onur Genç de katıldı. Bankanın yeni imajı, önümüzdeki aylarda tüm kurumsal binalara, şubelere ve kurumsal kimlik ögelerinin kullanıldığı diğer alanlara yansıtılacak.

Tags: Dünya, Tasarım, Türkiye’de Fintech, İş Hayatı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın