Top Nav

Fintech dünyasının profesyonelleri 8 Nisan'da buluşacak

Nis 1, 2019 0 comments
Haberin Özeti
Nisan ayının ilk haftası, keyifli bir fintech etkinliğine sahne olacak. Ödeme ve Elektronik Para Derneği Başkanı Burhan Eliaçık’ın moderatörlüğünde düzenlenecek olan EWPN Bahar Buluşması’nda TransferGo Ülke Müdürü Senem Öztürk, PayU Türkiye Pazarlama Müdürü Gaye Ör, Solak & Partners Yönetici Ortağı Elçin Karatay ve Hepsipay Ticari Grup Başkanı İlknur Uzunoğlu konuşmalarıyla yer alacaklar. 8 Nisan’da Kristal Kule içerisinde yer alan Fincube’de düzenlenecek olan etkinliğin fintech, ödeme ve teknoloji pazarlarında görev alan profesyonelleri bir araya getirerek yeni işbirliklerine ve fırsatlara aracılık yapması bekleniyor. Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe Evenbrite üzerinden kayıt yaptırılabiliyor.


Nisan ayının ilk haftası, keyifli bir fintech etkinliğine sahne olacak. European Women Payments Network tarafından düzenlenen meetup, Türkiye fintech ve ödeme teknolojileri sektörlerinden birbirinden değerli uzmanların ve konuşmacıların katılımıyla gerçekleştirilecek.


EWPN Türkiye Elçisi ve Cybertonica Pazar Geliştirme Yöneticisi Melike Belli'nin açılış konuşmasıyla başlayacak etkinlik; TransferGo Ülke Müdürü Senem Öztürk, PayU Türkiye Pazarlama Müdürü Gaye Ör, Hepsipay Ticari Grup Başkanı İlknur Uzunoğlu, Solak & Partners Yönetici Ortağı Elçin Karatay'ın panelist; Ödeme ve Elektronik Para Derneği Başkanı Burhan Eliaçık’ın ise moderatör olarak yer alacağı ‘Türkiye’de Ödeme Sektörü’ konulu oturumla devam edecek. Etkinliğin devamında ise Insider Veri Koruma Yöneticisi Balam Bingül’ün Melike Belli'nin sorularını yanıtlayacağı ‘Teknoloji Liderleriyle Söyleşi’ ve Manibux, Zebrapos, Tekkredi, Kassa kurucularının girişimlerini tanıtacağı ‘FinTech Girişimlerinin Sunumları’ adlı oturumlar yapılacak. 8 Nisan'da Fincube’de düzenlenecek olan etkinlik herkese açık ve ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilecek.


Evenbrite’da yer alan etkinlik sayfasından panele kaydolmak mümkün. Konuya ilgi duyanlara, bu keyifli etkinliği kaçırmamalarını öneriyoruz. Tüm katılımcılara şimdiden bilgi ve eğlence dolu bir etkinlik diliyoruz!

Tags: Türkiye’de Fintech, Ödeme Sistemleri, Finans Teknolojileri, Women in Fintech, Yaşam

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın