Top Nav

Visa’nın “çek, çıkar, kullan” kartına tasarım ödülü

Nis 10, 2019 0 comments
Haberin Özeti
Visa, yeni kart ambalajıyla Amerika’da tasarım ödülü aldı. Crypto.com’un Visa altyapılı MCO kartı için hazırlanan tasarım, Florida’da düzenlenen ICMA Élan Awards’tan ödülle döndü. Juri, MCO Kart’ın ambalajında marka ve tüketicinin güçlü temasını mümkün kılacak detaylar olduğunu belirtti. Ödüllü ambalajın içerisinde yer alan MCO Kart, kullanıcıların aylık veya yıllık herhangi bir ücret ödemeden kripto para harcamaları yapabilmesini sağlıyor.


Ödeme sistemleri devi Visa, Crypto.com için hazırlanan yeni kart ambalajıyla Amerika’da tasarım ödülü aldı. Şirketin ödüllü tasarımı Londra merkezli ajans Burgopak tarafından hazırlandı.


Crypto.com’un Visa altyapılı MCO kartı için hazırlanan tasarım, Florida’da düzenlenen ICMA Élan Awards’tan ödülle döndü. “En başarılı kişiselleştirme ve yerleştirme” kategorisinde altın ödülü kazanan Visa’yı sıralamada Starbucks iki çalışmasıyla takip etti. Juri, MCO Kart’ın ambalajında marka ve tüketicinin güçlü temasını mümkün kılacak detaylar olduğunu belirtti. Yeni ambalaj, kullanıcılara şık bir tasarım sunarken, keyifli bir kart teslim deneyimi yaratıyor.


Visa ve Crypto.com’un zaferi Kuzey Amerika, MEA, Asya ve Avrupa’daki çok sayıdaki rakibin ve başarılı çalışmanın geride bırakılmasıyla elde edildi. Ödüllü ambalajın içerisinde yer alan MCO Kart, kullanıcıların aylık veya yıllık herhangi bir ücret ödemeden kripto para harcamaları yapabilmesini sağlıyor.


Tags: Dünya, Kredi Kartı, Tasarım, İyi Fikir

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın