Top Nav

BNP Paribas’ta toplantılar hologram teknolojisiyle yapılacak

May 20, 2019 0 comments
Haberin Özeti
BNP Paribas'ın gayrimenkul, kurumsal bankacılık ve varlık yönetimi ekipleri, müşterileriyle hologram teknolojisi üzerinden toplantılar ve sohbetler gerçekleştirmeye hazırlanıyor. BNP, bu sıradışı teknolojiyi ilk etapta Hong Kong, Dubai, Londra, Frankfurt ve Paris'teki ilgili ekiplerinin ve müşterilerinin kullanımına sunacak. Böylece banka çalışanları ve müşteriler, birbirlerinden çok uzakta dahi olsalar oldukça gerçekçi bir görünüm ve atmosferle aynı masanın etrafında bir araya gelerek diyalog kurabilecek ve toplantılar yapabilecekler. Hologram teknolojisine ilgisiyle bilinen BNP Paribas, bu alandaki çalışmalarıyla finans sektöründe oldukça ilginç ve faydalı bir müşteri deneyiminin kapısını aralayabilir.


Fransız banka BNP Paribas'ın gayrimenkul, kurumsal bankacılık ve varlık yönetimi ekipleri, müşterileriyle hologram teknolojisi üzerinden toplantılar ve sohbetler gerçekleştirmeye hazırlanıyor.


Hologram teknolojisini iş akışlarına dahil edebilmek için geçtiğimiz yıldan beri Magic Leap ve Mimesys şirketleriyle çalışan BNP, bu sıradışı teknolojiyi ilk etapta Hong Kong, Dubai, Londra, Frankfurt ve Paris'teki ilgili ekiplerinin ve müşterilerinin kullanımına sunacak. Böylece banka çalışanları ve müşteriler, Magic Leap Ones adlı ekipmanı kullanarak birbirlerinden çok uzakta dahi olsalar oldukça gerçekçi bir görünüm ve atmosferle aynı masanın etrafında bir araya gelerek diyalog kurabilecek ve toplantılar yapabilecekler.


Bankanın Gayrimenkulden Sorumlu İnovasyon Başkanı Kevin Cardona konu hakkındaki görüşlerini "Hologram teknolojisini daha önce Londra ve Paris'teki çeşitli emlak projelerinde denemiştik. Şimdi bu projeyi geliştirerek müşteri deneyiminde insanları ve uzmanlıkları öne çıkaran, daha çevik ve işbirlikçi yeni bir çalışma alanı deneyimi yaratıyoruz." sözleriyle dile getiriyor. Hologram teknolojisine ilgisiyle bilinen ve önceki yıllarda da bu teknolojiyi kullanarak çeşitli çalışmalar yapan BNP Paribas, çok yakında oldukça ilginç ve faydalı bir müşteri deneyiminin kapısını aralayabilir.


Tags: Dünya, Gelecek, Teknoloji, Dijital Dönüşüm

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın