Top Nav

Ev yapımı temassız ödeme yüzüğü [iyi fikir]

May 2, 2019 0 comments
Haberin Özeti
Piyasada giyilebilir ödeme teknolojilerine dair yeteri kadar ürün bulunabilir. Ancak bir kredi kartı kullanıcısı, bununla yetinmeyip kendi giyilebilir teknoloji ürününü geliştirmeye karar verdi ve olaylar gelişti. Bir online eğitim platformunun üyesi olan kahramanımız, kişilerin kendi temassız ve giyilebilir ödeme yüzüklerini üretebilmeleri için oldukça ilginç bir rehber yayınladı. Rehbere göre ev yapımı temassız ödeme yüzüğü için ihtiyaç duyulan malzemeler yeni bir kredi kartı, bir lehim, reçine, 3D yazıcı ve biraz sabır. İçeriğimizin uzun versiyonunda üretimin detaylarını inceleyebilir ve hatta kendi giyilebilir teknoloji ürününüzü üretmeye bile başlayabilirsiniz.


Piyasada giyilebilir ödeme teknolojilerine dair yeteri kadar ürün bulunabilir. Ancak bir kredi kartı kullanıcısı, bununla yetinmeyip kendi giyilebilir teknoloji ürününü geliştirmeye karar verdi ve olaylar gelişti.


Bir online eğitim platformunun üyesi olan kahramanımız, kişilerin kendi temassız ve giyilebilir ödeme yüzüklerini üretebilmeleri için bir rehber yayınladı. Rehbere göre ev yapımı temassız ödeme yüzüğü için ihtiyaç duyulan malzemeler yeni bir kredi kartı, bir lehim, reçine, 3D yazıcı ve biraz sabır. Şimdi üretime geçelim.


Yüzüğü üretmeye başlamak için önce bankamızdan yeni bir kredi kartı istememiz gerekiyor. Gelen kredi kartını asetonla çözüyoruz ve kartın içinden RFID çipini çıkarıyoruz. Kartta boşalan çip yerine ise bir anten lehimliyoruz. Bu işlemlerin ardından 3D yazıcıdan iç kısmı boş bir yüzük çıktısı alıyoruz. Bu aşamada yüzüğün iç kısmının, çipi içine yerleştirebileceğimiz genişlikte olmasına dikkat ediyoruz. Tüm bu işlemlerin ardından son olarak karttan çıkardığımız çipi yüzüğün içine yapıştırıyor ve yüzüğü reçine ile dolduruyoruz.


Ev yapımı giyilebilir teknoloji ürünümüz hazır! Artık cüzdanımızı veya telefonumuzu cebimizden çıkarmadan akıllı yüzüğümüzle ödemelerimizi yapabiliriz. Dileyen okurlarımız küçük bir internet aramasıyla bu basit üretime dair daha fazla bilgi de edinebilir. Kılavuzu hazırlayan kahramanımızın ev yapımı yüzüğüyle gerçekleştirdiği bir ödemeyi de aşağıdaki video aracılığıyla izleyebilirsiniz.


Tags: Dünya, İyi FikirÖdeme Sistemleri, Teknoloji, Tasarım, Kredi Kartı, Yaşam

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın