Top Nav

Tokyo Belediyesi’nden fintech girişimleri için hızlandırma programı

May 20, 2019 0 comments
Haberin Özeti
Tokyo Belediyesi, yabancı fintech girişimleri için Fintech Business Camp adlı startup hızlandırma programını başlattı. Program ile dikkat çeken fintech girişimlerinin Japonya finans sektöründeki lider şirketlere erişebilmesini sağlamak hedefleniyor. Programa, yenilikçi teknolojiler ve iş modelleri sunan ve Japonya'da herhangi bir varlığı/faaliyeti bulunmayan 10 yabancı fintech girişimi kabul edilecek. Hızlandırma programına başvurular 5 Temmuz Cuma gününe kadar yapılabilecek. Sonuçlar ise Ağustos ayında açıklanacak.


Tokyo Belediyesi, yabancı fintech girişimleri için Fintech Business Camp adlı startup hızlandırma programını başlattı. Program ile dikkat çeken fintech girişimlerinin Japonya finans sektöründeki lider şirketlere erişebilmesini sağlamak hedefleniyor.

Proje, Japon hükümetinin dört yıllık "Küresel Finans Şehri: Tokyo" planının bir parçası olarak hayata geçiriliyor. Programa, yenilikçi teknolojiler ve iş modelleri sunan ve Japonya'da herhangi bir varlığı/faaliyeti bulunmayan 10 yabancı fintech girişimi kabul edilecek. Fintech Business Camp'e kabul edilen girişimlere ofis alanı, üst düzey Japon bankalarından mentorluk ve Tokyo şirketleri ile proje görüşmeleri gibi çeşitli destekler sağlanacak.

Programa başvurular 5 Temmuz Cuma gününe kadar yapılabilecek. Sonuçlar Ağustos ayında duyurulurken, Eylül ayının sonu veya Ekim ayının başı gibi girişimlerle ilk çalışmalar başlatılacak.

Tags: Dünya, Dijital Dönüşüm, Teknoloji, Finans Teknolojileri

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın