Top Nav

Ramazan’da para transferleri %105 oranında arttı

Haz 19, 2019 0 comments
Haberin Özeti
TransferGo, Ramazan dönemi verilerini paylaştı. Bu dönemde TransferGo üzerinden yapılan transferlerin sayısı bir önceki aya göre %105 artarken, TransferGo’nun kullanıcı adedi ise Nisan’a göre %115 büyüme gösterdi. Platform tarafından paylaşılan bir diğer veri ise Türkiye’ye yapılan gönderimlerin kaynağıyla ilgili. Buna göre ülkemize Ramazan ayında en çok para transferi gerçekleştiren ülkeler Almanya, Fransa ve Hollanda oldu. Rakamlar bizlere, Ramazan’ın para transferi açısından ciddi anlamda diğer aylardan ayrıldığını gösteriyor.


Uluslararası para transferi platformu TransferGo, Ramazan dönemi verilerini paylaştı. Paylaşılan veriler, kullanıcıların özel günlerde sergilediği para transferi deneyimlerine dair önemli ve ilginç bilgileri içeriyor.

Ramazan’da uluslararası para transferlerinin adedinde önemli bir artış yaşandığını görüyoruz. Bu doğrultuda TransferGo üzerinden yapılan transferlerin sayısı bir önceki aya göre %105 artarken, TransferGo’nun kullanıcı adedi ise Nisan’a göre %115 büyüme gösterdi. Platform tarafından paylaşılan bir diğer veri ise Türkiye’ye yapılan gönderimlerin kaynağıyla ilgili. Buna göre ülkemize Ramazan ayında en çok para transferi gerçekleştiren ülkeler Almanya, Fransa ve Hollanda oldu. Bu ülkelerdeki Türk nüfusun varlığını düşündüğümüzde bu sıralamanın oldukça normal olduğunu söyleyebiliyoruz.

TransferGo verilerini incelediğimizde dikkatimizi çeken bir başka detay ise ortalama transfer tutarı oldu. Mayıs ayı süresince kullanıcılar TransferGo aracılığıyla ortalama 300 poundluk gönderimler yaparken, platformun bu dönemde web site trafiği 3 kat artış göstermiş. Rakamlar bizlere, Ramazan’ın para transferi açısından ciddi anlamda diğer aylardan ayrıldığını gösteriyor.


Tags: Dünya, Para Transferi, Analiz, Paranın Serüveni, Yaşam

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın