Top Nav

ING'den ev atmosferine sahip banka şubeleri

Tem 19, 2019 0 comments
Haberin Özeti
Şubelerinde ev atmosferini hakim kılmak isteyen ING, bu konuda daha insan odaklı bir iç mekan tasarımına geçiş yapmaya başladı. Banka bu çalışmasıyla, dijitalleşme nedeniyle sayıları ve kullanım oranları giderek azalan şubeleri müşterileri için daha kişiselleştirilmiş alanlar haline getirmeyi amaçlıyor. ING’nin yenilenen şubelerinde bankacılık işlemleriyle ilgili tavsiye alınabilen mini alanlar, çocuk köşesi ve dijital köşe gibi bölümler yer alıyor. İlk olarak Türkiye, Polonya, İspanya, Romanya, Belçika ve Hollanda'da geçiş yapılan yeni konseptin, önümüzdeki dört yıl içinde ING’nin 9 ülkedeki 1660 şubesinde kullanıma sunulacağı belirtiliyor.


Bankaların, şubelerini daha sosyal alanlar haline getirme çabaları son sürat devam ediyor. Trende katılan son banka Hollandalı ING oldu.


Şubelerinde ev atmosferini hakim kılmak isteyen ING, bu konuda daha insan odaklı bir iç mekan tasarımına geçiş yapmaya başladı. Banka bu çalışmasıyla, dijitalleşme nedeniyle sayıları ve kullanım oranları giderek azalan şubeleri müşterileri için daha kişiselleştirilmiş alanlar haline getirmeyi amaçlıyor. ING'de söz konusu değişimi yöneten isimlerden Barbara Vanhauter konuya dair "Yeni konseptimizle müşterilerimizi evlerindeymiş gibi hissettirebilmeyi amaçlıyoruz. Artık her şubemizin kalbinde oturabileceğiniz, bir fincan kahve içebileceğiniz veya önemli işlerinizi halledebileceğiniz büyük bir masa var. Bunun dışında bankacılık işlemlerinizle ilgili kişisel tavsiyeler alabileceğiniz, sorularınızı sorabileceğiniz mini alanlar, çocuk köşesi ve internet bankacılığıyla ilgili bilgi almak ve işlem yapmak için dijital bir köşe yeni şube konseptimizde yer alıyor." açıklamasını yapıyor.


ING’nin yeni şube konsepti Türkiye, Polonya, İspanya, Romanya, Belçika ve Hollanda'da kullanılmaya başlandı. Bu yıl bankanın İtalya, Avusturya ve Lüksemburg’daki şubelerinde de bu konsepte geçiş yapılması bekleniyor. Önümüzdeki dört yılda ise ING’nin 9 ülkedeki 1660 şubesinin yeni dizayna geçiş yapacağı belirtiliyor. Bu arada belirtmekte fayda var. Değişen şube tasarımı, ING’nin tüm dünyadaki müşterilerine aynı hizmet deneyimini sunma amacına da hizmet ediyor.

Tags: Dünya, Tasarım, Gelecek

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın