Top Nav

Apple Card, Amerika'da genel kullanıma açıldı

Ağu 21, 2019 0 comments
Haberin Özeti
Apple, geçtiğimiz günlerde sınırlı sayıda kişinin kullanımına açtığı ve ilk kart teslimatlarını yaptığı Apple Card hizmetini ABD'de genel kullanıma açtı. Artık şirketin Amerikalı müşterileri, iPhone'larındaki Cüzdan uygulaması üzerinden Apple Card'a başvurabilecekler. Apple'ın yeni kredi kartı yıllık, gecikme, uluslararası, limit aşım gibi ücretler içermezken, kullanıcılara benzersiz kart numarası, Face ID ve Touch ID gibi dikkat çeken güvenlik önlemleri sunuyor. Apple ayrıca kart müşterilerine günlük harcamalarında yüzde iki veya üç oranında nakit geri ödemesi yapmaya hazırlanıyor. Teknoloji devi, Apple Card'a yönelik kısa sürede oluşan olumlu havadan memnun.


Apple, geçtiğimiz günlerde sınırlı sayıda kişinin kullanımına açtığı ve ilk kart teslimatlarını yaptığı Apple Card hizmetini ABD'de genel kullanıma açtı. Artık teknoloji devinin Amerikalı müşterileri, iPhone'larındaki Cüzdan uygulaması üzerinden Apple Card'a başvurabilecekler.

Ekstra ücretler içermiyor

Telefonlarında bulunan Cüzdan uygulaması aracılığıyla oldukça kısa bir süre içinde hizmete kaydolan kullanıcılar, kartlarını Apple Pay üzerinden online harcamaları için kullanmaya başlayabilecekler. Apple, kredi kartının, piyasadaki en düşük faiz oranlarına sahip kart olduğunu ve yıllık, gecikme, uluslararası, limit aşım gibi ücretler içermediğini belirtiyor. Şirket, güvenlik ve gizlilik konularında da Apple Card'ın gönül rahatlığıyla kullanılabileceği görüşünde. Üzerinde herhangi bir kart numarası bulundurmayan Apple Card, her kullanıcı için sadece uygulama üzerinden görüntülenebilecek benzersiz kart numaraları oluşturuyor. Bunun dışında Face ID, Touch ID ve dinamik güvenlik kodları, Apple Card'ın kullanıcılara sunduğu diğer  güvenlik önlemleri arasında yer alıyor.

Harcamalarda nakit kazandıracak

Apple'ın yeni kart hizmeti için kullanıcıları yakalamayı düşündüğü nokta ise günlük nakit ödülleri olacak. Şirket, Apple Card kullanıcılarına günlük harcamalarında yüzde iki veya üç oranında nakit geri ödemesi yapacak. Apple Card hakkında görüşlerini paylaşan Apple Pay Başkan Yardımcısı Jennifer Bailey "Apple Card'a yönelik olumlu hava bizleri çok heyecanlandırıyor. Müşterilerimiz, Apple Card'ın sadeliğini sevdiklerini ve kartımızın onlara harcamalara yönelik daha iyi bir bakış açısı kazandırdığını söylüyorlar." ifadelerini kullanıyor.

Tags: Dünya, Kredi Kartı, Teknoloji, Finans Teknolojileri

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın