Top Nav

HSBC ile blockchain şirketi Identitii 5 yıllık ortaklık kurdu

Ağu 22, 2019 0 comments
Haberin Özeti
Ödemelere yönelik blockchain ve tokenization hizmeti sunan Identitii ile HSBC Avustralya arasında fintech şirketine ait Overlay + ürününün kullanımına yönelik anlaşma yapıldı. Avustralyalı fintech Identitii, bankaları ve işletmeleri blockchain ve tokenization teknolojilerini kullanarak ödemeleri işleme, mutabakat yapma ve raporlama konularında ihtiyaç duydukları veriler için bir araya getiriyor. Yapılan anlaşmayla Identitii önemli bir geliri kasasına koyarken, HSBC’nin ise yeni nesil teknolojilere ve fintechlere olan ilgisi bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Bankanın 2020’nin 2. çeyreğinden sonra Overlay + ürününü çalışmalarına entegre etmesi bekleniyor.


Ödemelere yönelik blockchain ve tokenization hizmeti sunan Identitii ile HSBC Avustralya arasında fintech şirketine ait Overlay + ürününün kullanımına yönelik anlaşma yapıldı. Beş yıl süreli anlaşmanın HSBC’ye maliyeti 511.600 dolar olacak.


Avustralyalı fintech Identitii, bankaları ve işletmeleri blockchain ve tokenization teknolojilerini kullanarak ödemeleri işleme, mutabakat yapma ve raporlama konularında ihtiyaç duydukları veriler için bir araya getiriyor. Yapılan ortaklık anlaşmasıyla Identitii önemli bir geliri kasasına koymuş oldu. Şirketin CEO’su Nick Armstrong, yeni anlaşmanın Identitii’nin büyüme stratejisinin önemli bir adımını oluşturduğunu dile getiriyor. Burada HSBC’e de ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Banka Identitii ile beş yıl gibi kısa denemeyecek bir süre çerçevesinde ortaklık kurarak hem yeni nesil teknolojilere olan ilgisini, hem de fintechlere olan güvenini herkese göstermiş oldu. Bu bizce takdiri hak ediyor.


HSBC’nin 2020’nin 2. çeyreğinden sonra Overlay + ürününü çalışmalarına entegre etmesi bekleniyor. Identitii ve HSBC Avustralya arasında kurulan ortaklığı yakından izlemeye devam devam edeceğiz.

Tags: Dünya, Dijital Dönüşüm, Finans Teknolojileri

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın