Top Nav

Brezilyalı fintech Nubank 15 milyon kullanıcıya ulaştı

Eki 16, 2019 0 comments
Haberin Özeti
Sao Paulo merkezli mobil bankacılık girişimi Nubank, 15 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurdu. Brezilya’nın dışında Arjantin ve Meksika’da da faaliyet gösteren mobil banka, ücretsiz kredi kartı hizmetinin yanı sıra dijital tasarruf hesabı ve bireysel kredi hizmetlerini kullanıcılarla buluşturuyor. Konu hakkında bir açıklama yapan şirket CEO’su David Vélez, hızlı bir büyüme içerisinde olduklarını ve bugün sahip oldukları 15 milyon müşteriden 10 milyonunun Nubank’ın kredi kartını kullandığını dile getiriyor. Kısa süre içerisinde önemli işlere imza atan Nubank, Wall Street Journal verilerine göre geçtiğimiz Temmuz ayında 10 milyar dolar değerlemeyi geride bıraktı.


Sao Paulo merkezli mobil bankacılık girişimi Nubank, 15 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurdu. Şirket CEO’su David Vélez, geçtiğimiz Cuma günü yaptığı açıklamada mobil bankanın, hızlı bir büyüme içerisinde olduğunu dile getirdi.

Brezilya’nın dışında Arjantin ve Meksika’da da faaliyet gösteren Nubank, ücretsiz kredi kartı hizmetinin yanı sıra dijital tasarruf hesabı ve bireysel kredi hizmetlerini kullanıcılarla buluşturuyor. Bu yılın Temmuz ayında Amerikalı yatırım şirketi TCV liderliğindeki fonlama turundan 400 milyon doları cebine koyarak ayrılan şirket, Wall Street Journal verilerine göre 10 milyar dolar değerlemeyi geride bıraktı.


CEO David Vélez konu hakkındaki görüşlerini “Bugün 15 milyon müşterimizden 10 milyonu bankamızın kredi kartını kullanıyor. Son 12 ayda birçok yeni iş kolu edindik. Önümüzdeki haftalarda Meksika’daki çalışmalarımıza hız vereceğiz.” sözleriyle dile getiriyor. Bugün önemli bir yükseliş içerisinde olan ve faaliyetlerine sadece ücretsiz kredi kartı hizmetiyle başlayan Nubank, kısa süre içerisinde verdiği hizmetleri banka hesabı, küçük işletmeler ve bireysel krediler yönünde genişletmeyi başardı.

Tags: Dünya, Fintech, Mobil Bankacılık

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın