Top Nav

Fransız banka Orange, Google Pay’i desteklemeye başladı

Ara 11, 2019 0 comments
Haberin Özeti
Alman fintech Wirecard ile ortaklık kuran Orange Bank, Android kullanan müşterilerine ödemelerde Google Pay desteği sunmaya başladı. Fransız online banka, 500 bin müşterisinden en az 200 bininin yeni hizmetlerini kullanacağını düşünüyor. Wirecard verilerine göre 2018 yılında Fransa’daki mobil ödemelerin %17’si Orange Bank uygulaması aracılığıyla gerçekleştirildi. Emarketer tarafından yapılan bir araştırma ise ülkede mobil bankacılık kullanım oranının %70 seviyelerinde olduğunu gösteriyor.


Alman fintech Wirecard ile ortaklık kuran Orange Bank, Android kullanan müşterilerine ödemelerde Google Pay desteği sunmaya başladı.

Fransız online banka, 500 bin müşterisinden en az 200 bininin yeni hizmetlerini kullanacağını düşünüyor. Konu hakkında görüşlerini paylaşan Orange Bank CEO’su Stéphane Vallois “Yeni hizmetimiz sayesinde NFC özellikli akıllı telefona sahip tüm Orange Bank müşterileri nakitsiz ödemenin avantajlarından yararlanabilecek. Mobil ödemeyle birlikte gelen gerçek zamanlı bakiye kontrolü ve SMS ile para transferi gibi hizmetler birçok kişinin beğenisini kazanacaktır.” ifadelerini kullanıyor.

Wirecard verilerine göre 2018 yılında Fransa’daki mobil ödemelerin %17’si Orange Bank uygulaması aracılığıyla gerçekleştirildi. Emarketer tarafından yapılan bir araştırma ise ülkede mobil bankacılık kullanım oranının %70 seviyelerinde olduğunu gösteriyor.

Tags: Dünya, Ödeme Sistemleri, Dijital Çözüm

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın