Top Nav

Mobil banka Revolut, 5 milyar dolar değerlemeye çok yakın

Oca 21, 2020 0 comments
Haberin Özeti
Yatırım şirketi Technology Crossover Ventures (TCV) aracılığıyla elde edilen bilgilere göre İngiltere merkezli mobil banka Revolut, yaklaşan bir finansman turunda 5 milyar dolar değerlemeye ulaşmaya hazırlanıyor. Konuya dair ulaşılan detaylara göre finansman turu bu ayında sonunda tamamlanmış olacak. Spotify, Airbnb ve Netflix gibi önde gelen şirketlerin erken dönem yatırımcıları arasında yer alan TCV, yeni nesil şirketleri desteklemek için geçtiğimiz yılın Ocak ayında 3 milyar dolarlık bir fonlama turunu hayat geçirmişti. Bir süredir küresel bir genişleme politikası izleyen Revolut, geçtiğimiz yıl 7-8 milyar dolarlık bir değerlemeye ulaşarak yatırımcılardan daha fazla para alabilmeyi umuyordu.


Yatırım şirketi Technology Crossover Ventures (TCV) aracılığıyla elde edilen bilgilere göre İngiltere merkezli mobil banka Revolut, yaklaşan bir finansman turunda 5 milyar dolar değerlemeye ulaşmaya hazırlanıyor.

Konuya dair ulaşılan detaylara göre finansman turu bu ayında sonunda tamamlanmış olacak. Spotify, Airbnb ve Netflix gibi önde gelen şirketlerin erken dönem yatırımcıları arasında yer alan TCV, yeni nesil şirketleri desteklemek için geçtiğimiz yılın Ocak ayında 3 milyar dolarlık bir fonlama turunu hayat geçirmişti. 1995 yılında kurulan şirket bugüne kadar teknoloji firmalarına 11 milyar dolardan fazla yatırım yaptı.

Bankacılık hizmetlerini Avrupa ötesine ulaştırmak için küresel bir genişleme politikası izleyen Revolut, geçtiğimiz yıl 7-8 milyar dolarlık bir değerlemeye ulaşarak yatırımcılardan daha fazla para alabilmeyi umuyordu.

Tags: Yatırım, Mobil Bankacılık, Girişim

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın