Top Nav

Karantina günlerinde evden ekstra gelir elde etmenin yolları

Nis 7, 2020 0 comments
Haberin Özeti
Tüm dünya olarak oldukça zor bir dönemden geçtiğimiz açık. Salgının ne zaman ortadan kalkacağı ve yarının ne olacağı, yanıtı oldukça güç sorular. Durum böyle olunca ayağını yorganına göre uzatmak, gereksiz harcamalardan kaçınmak ve hatta ekstra gelir kaynakları yaratmak hepimiz için oldukça değerli hale geldi. Biz de bir araştırma yaparak şu sıralar evlerimizden ekstra kazanç sağlamanın yollarını gözden geçirdik. Umarız içeriğimiz dileyen herkese katkı sağlar diyerek sizleri, belirlediğimiz kazanç yöntemleriyle içeriğimizin uzun versiyonunda baş başa bırakıyoruz. Sağlıkla kalın!


Tüm dünya olarak oldukça zor bir dönemden geçtiğimiz açık. Salgının ne zaman ortadan kalkacağı ve yarının ne olacağı, yanıtı oldukça güç sorular. Durum böyle olunca ayağını yorganına göre uzatmak, gereksiz harcamalardan kaçınmak ve hatta ekstra gelir kaynakları yaratmak hepimiz için oldukça değerli hale geldi. Biz de bir araştırma yaparak şu sıralar evlerimizden ekstra kazanç sağlamanın yollarını gözden geçirdik. Umarız içeriğimiz dileyen herkese katkı sağlar diyerek sizleri belirlediğimiz kazanç yöntemleriyle baş başa bırakıyoruz. Sağlıkla kalın!

Freelance işlere odaklanın.


Sosyal medya yönetimi, dijital pazarlama ve çeviri gibi uzaktan çalışmaya müsait yetenekleriniz varsa freelance çalışmanın tam zamanıdır. Arkadaşlarınız, iş çevreniz veya Bionluk, SadeceOn gibi freelance siteler aracılığıyla evde geçirdiğiniz süre zarfında çeşitli işler yaparak kazanç elde edebilirsiniz. Bunların hiçbiri sonuç vermedi mi? Yeteneklerinizle ilgilenebilecek kişi veya kurumları bularak onlara mail atın. Mutlaka bu çabanızın karşılığını görecek ve kendinize ekstra gelirler yaratmayı başaracaksınızdır.

Online eğitimler verin.

Karantina günleri, dijital platformlar aracılığıyla yapılan canlı yayınların ve video görüşmelerin oldukça popüler hale geldiği bir dönem oldu. Şu sıralar webinarlar ve Zoom görüşmeleri hiç olmadığı kadar hayatlarımızın merkezinde. Siz de bilgilerinizle katkı sağlayabileceğiniz kişiler olduğunu düşünüyorsanız online kanallar üzerinden çeşitli eğitimler düzenleyerek bu durumu kazanca dönüştürebilirsiniz. Eğitimlerinizi video konferans uygulamaları üzerinden yapabileceğiniz gibi Udemy gibi online eğitim platformları aracılığıyla da kullanıcılarla buluşturabilirsiniz.

Döviz ve altın takibi yapın.

Kenarda biraz paranız ve evde boş vaktiniz varsa birikiminizi değerlendirerek kendinize yeni kazançlar yaratabilirsiniz. Artık neredeyse tüm bankaların mobil şubelerinde var olan döviz ve kıymetli madenler bölümü üzerinden altın, dolar, euro veya diğer yatırım araçlarını satın alarak karantina günlerinde zamanla hesabınızdaki paranın artmasını sağlayabilirsiniz. Bunu yaparken sabırlı olmayı ve uzmanların görüşlerini takip etmeyi de unutmayın. Kazancınız bol olsun!

Dijital dünyada satış yapın.

Salgınla mücadele ettiğimiz şu günler aynı zamanda online satışların altın dönemini yaşadığı günler olarak hafızalarımızdaki yerini aldı. İnsanlar evlerinde vakit geçirirken hiç olmadığı kadar satın alım yapmaya başladılar. Bu durumu avantaja çevirerek kazanç elde etmek mümkün. Örneğin, evde yaptığınız el emeği çeşitli ürünleriniz varsa bunlara, son dönemin popüler satış kanallarından olan Instagram’da müşteri bulabilirsiniz. Böylece karantina sürecinde bir yandan hobilerinize vakit ayırırken bir yandan da yeni gelirler elde edebilirsiniz.

TransferGo'nun Arkadaş Öner programıyla tanışın.

Zorlu geçen bu dönemde ekstra kazanç elde etmenizi sağlayacak bir diğer yöntem ise uluslararası para transferi platformu TransferGo’nun Arkadaş Öner programı. Avrupa’dan Türkiye’ye ücretsiz para transferi yapılmasını sağlayan TransferGo, platforma davet ettiğiniz her arkadaşınız için size ve arkadaşınıza 12 Euro veriyor. Hangi ülkede yaşıyorsanız o ülkenin para birimi karşılığında ödülünüzü alıyorsunuz. Örneğin, Türkiye’de yaşıyorsanız ve yurt dışındaki arkadaşlarınızı davet ederseniz, siz 12 Euro’nun karşılığı olan TL tutarı alıyorsunuz. Onlar ise hangi ülkede yaşıyorlarsa o para birimine denk gelen tutarı alıyorlar (Örneğin İngiltere 10 Gbp). Bunun için TransferGo’nun Davet Et başlığı altındaki size özel bağlantıyı veya kodu arkadaşlarınızla paylaşmanız, onların da bu bağlantı veya kodla gelip TransferGo’ya kayıt olması gerekiyor. Kaydın ardından arkadaşınızın yapacağı ilk 60 Euro (veya 50 Gbp) ve üzeri Türkiye’ye para transferinde siz ve arkadaşınız 12 Euro (veya 10 Gbp) değerinde nakit ödül kazanıyorsunuz. Burada bir limit yok. Kazandırdığınız her arkadaşınız için bu ödülü almaya devam ediyorsunuz. Karantina günlerinde siz de arkadaşlarınızı TransferGo’ya davet ederek sürekli 12 Euro kazanabilir ve günden güne kazancınızı artırabilirsiniz.

➤  Bugün TransferGo ile kazanmaya başlayın!  🌎 💙



Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın