Top Nav

Şu sıralar izleyebileceğiniz fintech temalı Youtube kanalları

Nis 3, 2020 0 comments
Haberin Özeti
Karantina süreci evdeki hayatı yeniden keşfettiğimiz bir dönem. Bu süreçte kişisel gelişiminize, hobilerinize ve ilgi alanlarınıza odaklanarak vaktinizi değerlendirebilirsiniz. Bu doğrultuda sizlere çeşitli öneriler sunmaya devam ediyoruz. Hatırlayan okurlarımız olacaktır, son olarak bu sıradışı dönemde hayatlarımızı kolaylaştıracak teknolojilerden bahsetmiştik. Bu kez sizin için karantina günlerinde izleyebileceğiniz fintech dünyasına yönelik Youtube kanallarını derledik. Hazırsanız içeriğimizin uzun versiyonu aracılığıyla hepsi birbirinden faydalı ve keyifli video içeriklerin dünyasında bir yolculuğa çıkalım! İyi seyirler diliyoruz.


Karantina süreci evdeki hayatı yeniden keşfettiğimiz bir dönem. Bu süreçte kişisel gelişiminize, hobilerinize ve ilgi alanlarınıza odaklanarak vaktinizi değerlendirebilirsiniz. Bu doğrultuda sizlere çeşitli öneriler sunmaya devam ediyoruz. Hatırlayan okurlarımız olacaktır, son olarak bu sıradışı dönemde hayatlarımızı kolaylaştıracak teknolojilerden bahsetmiştik. Bu kez sizin için karantina günlerinde izleyebileceğiniz fintech dünyasına yönelik Youtube kanallarını derledik. Hazırsanız hepsi birbirinden faydalı ve keyifli video içeriklerin dünyasında bir yolculuğa çıkalım! İyi seyirler diliyoruz.

#1 Finextra Research
Fintech sektörünün tartışmasız en değerli bilgi ve içerik kaynaklarından olan Finextra’nın bir de Youtube kanalı bulunuyor. Ağırlıklı olarak önemli isimlerle söyleşilerin yapıldığı kanalda; başta finansal teknolojiler olmak üzere dijital dönüşüm, blockchain ve bankacılık gibi çok sayıda alana dair dikkat çeken içeriklere ulaşabilirsiniz. Finextra’nın Youtube kanalı düzenli olarak yeni içeriklerle güncellenmekte. Kanala bu adresten ulaşabilirsiniz.

#2 Soner Canko
Bankalararası Kart Merkezi’nin Genel Müdürü, nam-ı diğer Dijital CEO Soner Canko’nun Youtube kanalına bugüne kadar göz atmadıysanız çok şey kaçırdığınıza emin olabilirsiniz. Bir üst düzey yöneticinin dijitali ne denli başarılı kullanabileceğini bizlere gösteren kanal, Türkiye’nin nakitsiz toplum ve dijitalleşme yolculuklarına Soner Canko’nun gözünden bakmamızı sağlıyor. Sadece finansal teknolojiler değil iş dünyası, teknoloji ve girişim alanlarında da önemli konulara değinilen ve değerli konukların ağırlandığı kanala göz atmanızı öneriyoruz. Soner Canko'nun Youtube kanalına bu adresten ulaşabilirsiniz.

#3 11:FS
Finansal teknolojilerin kalbinin attığı coğrafyalardan Birleşik Krallık’ta yayın yapan 11:FS, sektörün en aktif ve düzenli içerik üreten Youtube kanalları arasında yer alıyor. Ağırlıklı olarak fintech, blockchain ve insurtech alanlarına değinilen kanalda çeşitli içerik serileri ve önemli isimlerin konuk edildiği söyleşiler takipçilerle paylaşılıyor. 11:FS’e bugüne kadar Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin ve Ripple CEO’su Brad Garlinghouse gibi çok sayıda isim konuk oldu. Kanala bu adresten ulaşabilirsiniz.

#4 Finansal Teknoloji
Bloomberg HT kanalında Pazartesi ve Çarşamba günleri yayınlanan programların yer verildiği Finansal Teknoloji Youtube kanalı, yerli fintech sektörümüzden değerli isimleri izleyiciyle buluşturuyor. Sefer Yüksel’in moderatörlüğünü yaptığı programda finansal teknolojiler, mobil bankacılık, ödeme sistemleri, yapay zeka, blockchain ve dijital dönüşüm gibi konular masaya yatırılıyor, sektördeki son yenilikler konuşuluyor. Kanalın ortalama 30 dakika uzunluğundaki videolarıyla sektördeki güncel gelişmeleri farklı bakış açılarıyla takip edebilirsiniz. Finansal Teknoloji Youtube kanalına bu adresten ulaşabilirsiniz.

#5 PYMNTS Media
PYMNTS Media, ödeme sistemleri alanında yayın yapan pymnts.com’un Youtube kanalı. Kanalda ağırlıklı olarak sitede yayınlanan içeriklerin ortalama 1 dakika uzunluğundaki hap videoları yayınlanırken, çeşitli söyleşiler ve analizler de takipçilerle paylaşılıyor. Kanalın özellikle bankacılık uygulamaları, kredi platformları ve finansal hizmetler gibi alanlarda derlemeler yaptığı TOP10 videoları oldukça dikkat çekici. Ödeme sistemleri, fintech, e-ticaret ve pazarlama alanlarına mini ve renkli videolarla göz atmak isteyenler için Pymnts Media Youtube kanalı iyi bir seçenek olabilir. Kanala bu adresten ulaşabilirsiniz.

#6 BBVA OpenMind
Geldik bonus maddemize. Çeşitli ülkelerde faaliyet gösteren İspanya merkezli banka BBVA’nın bir kanalı olan BBVA OpenMind, nispeten daha geniş bir alana odaklanan bir kanal. Kanalda bilim, teknoloji, gelecek ve insanlık temalarında oldukça faydalı ve dikkat çekici içerikler yayınlanıyor. Blog içerikleri de okumaya değer olan BBVA OpenMind Youtube kanalı, farklı evrenlere yolculuklar yapmanızı ve bakış açınızı genişletmenizi sağlayacaktır. Kanala bu adresten ulaşabilirsiniz.

Tags: Fintech, Teknoloji, Sosyal Ağlar, Yaşam

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın