Top Nav

Curve, rakamsız yeni kartını tanıttı

Nis 7, 2020 0 comments
Haberin Özeti
Sahip olunan tüm banka ve kredi kartlarını bir araya getirerek tek bir kartta toplayan İngiliz fintech Curve, kart kullanımında daha fazla güvenlik ve konfor sunacak yeni rakamsız kartını tanıttı. Şirket, tasarımında rakam bulunmayan yeni kartıyla şık bir görünüme ulaşmayı amaçlarken, yapılacak işlemlerde detayların Curve uygulamasından kopyalanıp kullanılmasıyla online işlemlerin çok daha kolay hale geleceğini belirtiyor. Öte yandan bilgilerin, kartın kendisinde saklanmayarak Curve uygulamasında bir PIN veya biyometrik doğrulama ile korunması güvenlik adına önemli bir geliştirme olarak dikkat çekiyor. Curve, rakamsız kartını ilk olarak yatırımcıların kullanımına sundu.


Sahip olunan tüm banka ve kredi kartlarını bir araya getirerek tek bir kartta toplayan İngiliz fintech Curve, kart kullanımında daha fazla güvenlik ve konfor sunacak yeni rakamsız kartını tanıttı.


İlk olarak yatırımcıların kullanımına sunulan yeni kartın tasarımında herhangi bir rakam bulunmuyor. Bu sayede daha şık bir görünüm amaçlanırken, kullanıcıların yapacakları işlemlerde detayları Curve uygulamasından kopyalayıp kullanacak olmalarının online işlemleri çok daha kolay hale getirmesi bekleniyor.


Yeni kartta bilgiler kartın kendisinde saklanmayarak Curve uygulamasında bir PIN veya biyometrik doğrulama ile korunuyor. Bu özellik güvenlik adına önemli bir geliştirme olarak dikkat çekiyor. Konu hakkında görüşlerini paylaşan Curve COO'su Nathalie Oestmann “Yeni kartımız sadece güvenlik ve kolay kullanım özellikleriyle değil temiz, dağınık olmayan ve minimalist tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.” ifadelerini kullanıyor.

Tags: Tasarım, Kredi Kartı, Fintech

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın