Top Nav

Kinda: Banka çalışanlarına akıl sağlıkları için online destek

May 27, 2020 0 comments
Haberin Özeti
Birleşik Krallık merkezli banka Nationwide, Covid-19 salgısını sırasında zihinsel sağlık sorunları yaşayan çalışanlarına destek olmak için Kinda adlı online bir araç geliştirdi. Banka, Akıl Sağlığı Farkındalık Haftası’nda yayına aldığı Kinda ile salgın süresince tecrit, stres ve endişe gibi duygulara kapılan 18 bin çalışanının yanında olmayı amaçlıyor. Nationwide’ın online destek aracı, karantina döneminde kendini izole edeleri ve yardıma ihtiyacı olanları, destek alabilecekleri bir gönüllü ağıyla buluşturuyor. 18 Mayıs’ta yapılan lansmandan bu yana yüzlerce gönüllünün Kinda’ya kaydolduğu belirtiliyor.


Birleşik Krallık merkezli banka Nationwide, Covid-19 salgısını sırasında zihinsel sağlık sorunları yaşayan çalışanlarına destek olmak için Kinda adlı online bir araç geliştirdi.

Banka, Akıl Sağlığı Farkındalık Haftası’nda yayına aldığı Kinda ile salgın süresince tecrit, stres ve endişe gibi duygulara kapılan 18 bin çalışanının yanında olmayı amaçlıyor. Nationwide’ın online destek aracı, karantina döneminde kendini izole edeleri ve yardıma ihtiyacı olanları, destek alabilecekleri bir gönüllü ağıyla buluşturuyor. 18 Mayıs’ta yapılan lansmandan bu yana yüzlerce gönüllünün Kinda’ya kaydolduğu belirtiliyor.


Nationwide proje doğrultusunda çalışanlara hem iş hayatlarında hem de kişisel yaşamlarında zihinsel refah konusunda destek ve tavsiye sağlayan akıl sağlığı refah platformu Unmind ile işbirliğine gitti. Nationwide İnsan Stratejisi ve Deneyim Direktörü Faye Whitmarsh konu hakkındaki görüşlerini “Bu yıl Akıl Sağlığı Farkındalık Haftası’nın teması nezaketti. Bu özel haftada 18 bin çalışanımızı, birbirlerine ve kendilerine daha nazik olmaya ve vakit ayırmaya davet ettik.” sözleriyle dile getiriyor.

Tags: Dünya, Bankacılık, Dijital Çözüm, Yaşam

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın