Top Nav

Samsung ve SoFi’den banka kartı alanında işbirliği

May 8, 2020 0 comments
Haberin Özeti
Teknoloji devi Samsung, nakit yönetimine sahip Samsung Pay temelli banka kartını piyasaya sürmek için dijital kredi platformu SoFi ile işbirliğine gitti. Edinilen bilgilere göre Samsung yeni hamlesiyle, bir mobil odaklı para yönetim platformu olarak konumlanarak alışveriş ve ödeme hizmetlerinin ötesine geçmek istiyor. Samsung Pay’in Kuzey Amerika Genel Müdürü Sang Ahn, yeni kartın bu yaz kullanıcılarla buluşacağını belirtti. Samsung’un ödeme kartı çıkarma kararı, teknoloji şirketlerinin finansal kartlara ilgisinin arttığı bir dönemde karşımıza çıkıyor.


Teknoloji devi Samsung, nakit yönetimine sahip Samsung Pay temelli banka kartını piyasaya sürmek için dijital kredi platformu SoFi ile işbirliğine gitti.

Samsung Pay’in Kuzey Amerika Genel Müdürü Sang Ahn, yeni kartın bu yaz kullanıcılarla buluşacağını belirtti. Edinilen bilgilere göre Samsung yeni hamlesiyle, bir mobil odaklı para yönetim platformu olarak konumlanarak alışveriş ve ödeme hizmetlerinin ötesine geçmek istiyor.

Samsung’un ödeme kartı çıkarma kararı, teknoloji şirketlerinin finansal kartlara ilgisinin arttığı bir dönemde karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz yıl Apple’ın kredi kartını çıkarmasıyla başlayan furya, Huawei’in benzer hamlesiyle sürmüş, son olarak ise Google’ın bankamatik kartını çıkaracağı yönündeki iddialar güç kazanmıştı.

Tags: Dünya, Ödeme Sistemleri, Teknoloji, Kredi Kartı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın