Top Nav

Şu sıralar ekstra gelir elde etmenizi sağlayacak 6 yöntem

Haz 23, 2020 0 comments
Kazanılan her kuruşun oldukça değerli olduğu bir dönemden geçiyoruz. Karantina sadece sağlığımızla ilgili endişeleri değil gelecek kaygılarımızı da gün yüzüne çıkardı. Bu doğrultuda okurlarımızla ekstra gelir elde etmenin yollarını paylaşmayı sürdürüyoruz. Dikkatli takipçilerimiz hatırlayacaktır. Nisan ayında sponsorumuz TransferGo ile birlikte bu konuda bir içerik yayınlamıştık. Okurlarımızın ilgisini çeken bu içeriğin ardından ekstra gelire giden yolda yeni önerilerimizi paylaşmak istedik. Önerilerimizin katkı sağlamasını diliyor, sizleri içeriğimizle baş başa bırakıyoruz.

Stok fotoğraf satışı yapın.

Fotoğraf çekmek sadece hobilerim arasında kalmasın diyenlerdenseniz bu gelir yöntemi tam sizlik demektir. Çektiğiniz birbirinden güzel kareleri Shutterstock ve iStock gibi stok fotoğraf platformlarına yükleyerek satışa sunabilirsiniz. Bu sayede başlangıçta belki küçük ama uzun vadede hatırı sayılır ve düzenli bir kazanca sahip olabilirsiniz.

Youtube kanalınızı oluşturun.

Doğru kullananlar için Youtube ciddi gelir kapılarını aralayabilen bir mecra. Hakim olduğunuz bir konuda hazırlayacağınız sıradışı videolar ile markalı işbirliklerinin yanı sıra doğrudan Youtube reklamları aracılığıyla da para kazanabilirsiniz. Böylece kişisel ününüzü artırabilir, eğlenceli vakit geçirebilir ve yepyeni bir kazanç kaynağı elde edebilirsiniz. 

Özgün içerik satışına odaklanın.

Günümüzde içerik, dijital dünyanın en önemli yapı taşları arasında yer alıyor. Bu noktada kullanıcı tarafından üretici tarafına geçiş yapmak önemli kazançları beraberinde getirebiliyor. Siz de kaleminize güveniyorsanız oluşturduğunuz içerikleri İçerik Bulutu ve Makale Market gibi platformlarda satışa çıkararak para kazanabilir ve her geçen gün kaleminizi geliştirebilirsiniz.

Kullanmadığınız eşyaları elden çıkarın.

Fazlalıklar hepimize dert. Bunlardan kurtulurken para kazanmak ise hiç de fena bir fikir değil. Bu sayede binlerce insan hâlihazırda kendine önemli bir gelir kaynağı yaratmış durumda. Siz de kullanmadığınız eşyalarınızı evde istiflemek yerine Letgo ve GittiGidiyor gibi alışveriş platformlarında satışa çıkararak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Özellikle içerisinde yer aldığımız bu özel dönemde ikinci el ürün satışının ciddi oranda arttığını düşünürsek önemli kazançların sizleri beklediğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Blogunuzdan kazanç elde edin.

Yazma konusunda ilgi duyduğunuz bir alan varsa hemen bir blog oluşturarak yeni bir kazanç yöntemi elde etmek için ilk adımı atabilirsiniz. Blogunuzun trafiğini arama motorları ve sosyal medya platformları gibi çeşitli kanallar üzerinden zamanla arttırarak ilk paranızı kazanmaya giderek yaklaşabilirsiniz. Bu noktada biraz sabra ve zamana ihtiyacınızın olduğunu unutmamalısınız. Blogunuz belirli bir trafiğe ve bilinirliğe ulaştığı zaman gerek Google Ads gibi reklam platformları aracılığıyla gerekse de marka işbirlikleriyle kazanç elde etmeye başlayacaksınızdır.

TransferGo'nun Arkadaş Öner programıyla tanışın.

Avrupa’dan Türkiye’ye ücretsiz para transferi yapılmasını sağlayan TransferGo, platforma davet ettiğiniz her arkadaşınız için size ve arkadaşınıza 12 Euro veriyor. Yaşadığınız ülkenin para biriminde ödülünüzü alıyorsunuz. Örneğin, Türkiye’de yaşıyorsanız ve yurt dışındaki arkadaşlarınızı davet ederseniz, siz 12 Euro’nun karşılığı olan TL tutarı alıyorsunuz. Onlar ise yaşadıkları ülkenin para birimine denk gelen tutarı alıyorlar (Örneğin İngiltere 10 Gbp). Bunun için TransferGo’nun Davet Et başlığındaki size özel bağlantıyı veya kodu arkadaşlarınızla paylaşmanız, onların da bu bağlantı veya kodla gelip TransferGo’ya kaydolmaları gerekiyor. Kaydın ardından arkadaşınızın yapacağı ilk 60 Euro (veya 50 Gbp) ve üzeri Türkiye’ye para transferinde siz ve arkadaşınız 12 Euro (veya 10 Gbp) değerinde nakit ödül kazanıyorsunuz. Kazandırdığınız her arkadaşınız için bu ödülü almaya devam ediyorsunuz. Siz de arkadaşlarınızı TransferGo’ya davet ederek sürekli 12 Euro kazanabilirsiniz.

➤  Bugün TransferGo ile kazanmaya başlayın!  🌎 💙



Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın