Top Nav

Yanlışlıkla havale edilen 176 milyon doların mücadelesi

Ağu 18, 2020 0 comments

Haberin Özeti
Koruma fonu Brigade Capital’e yanlışlıkla 176 milyon dolar havale eden Citigroup, parasını geri alabilmek için yasal yollara başvurdu. Banka tarafından ödenen tutar, kozmetik şirketi Revlon'un alacaklılarına aktardığı 900 milyon dolarlık paranın bir parçası. Citi, koruma fonunun elinde tuttuğu 174.7 milyon dolarlık kredinin faizini karşılamak için Brigade'e sadece 1.5 milyon dolar göndermek istediğini belirtiyor. Banka tarafından New York Mahkemesine yapılan başvuruda, Brigade Capital’in 176.2 milyon dolarlık ödeme aldığı ve işlemin yanlışlıkla yapıldığını gösteren açık kanıtlara rağmen parayı geri ödemeyi reddettiği ifade edildi.


Koruma fonu Brigade Capital’e yanlışlıkla 176 milyon dolar havale eden Citigroup, parasını geri alabilmek için yasal yollara başvurdu.

Banka tarafından ödenen tutar, kozmetik şirketi Revlon'un alacaklılarına aktardığı 900 milyon dolarlık paranın bir parçası. Citi, koruma fonunun elinde tuttuğu 174.7 milyon dolarlık kredinin faizini karşılamak için Brigade'e sadece 1.5 milyon dolar göndermek istediğini belirtiyor. Banka tarafından New York Mahkemesine yapılan başvuruda, Brigade Capital’in 176.2 milyon dolarlık ödeme aldığı ve işlemin yanlışlıkla yapıldığını gösteren açık kanıtlara rağmen parayı geri ödemeyi reddettiği ifade edildi.

Banka, Revlon adına faiz ödemeleri yapmak istediğini ancak planlanan ödemenin 100 katından daha büyük bir transfer yapıldığını söylüyor. Gelinen noktada Citi, fazla ödenen meblağları geri almak için yasal işlemlerin dışında Revlon'un alacaklılarını takip ediyor.

Tags: Dünya, Bankacılık, Para Transferi

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın