Top Nav

Mısırdan yapılan kredi kartı

Kas 27, 2020 0 comments
Haberin Özeti
İsviçreli banka UBS, ham maddesinde plastik yerine mısır kullanılan yeni çevre dostu kredi kartını ve müşterilerin, kart başvuruları kabul edilir edilmez kullanmaya başlayabilecekleri tamamen dijital yeni kredi kartını tanıttı. Bankadan yapılan açıklamaya göre UBS’in sürdürülebilirliğe yönelik çalışmalarının bir parçası olan yeni kart, hayvan yeni mısırdan ve biyolojik olarak %80 oranında parçalanabilen polilaktik asitten üretildi. Banka bu kartla yapılan yıllık alışverişlerin %0.75’ini çocuklara yönelik faaliyetler yürüten Optimus Vakfı'na bağışlayacak. UBS’in duyurduğu bir diğer hizmet olan dijital kart ise müşterilerin kredi kartlarının dijital bir versiyonunu Apple Pay, Samsung Pay ve Google Pay gibi platformlar üzerinden doğrudan kullanmaya başlamasını sağlayacak.


İsviçreli banka UBS, ham maddesinde plastik yerine mısır kullanılan yeni çevre dostu kredi kartını ve müşterilerin, kart başvuruları kabul edilir edilmez kullanmaya başlayabilecekleri tamamen dijital yeni kredi kartını tanıttı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre UBS’in sürdürülebilirliğe yönelik çalışmalarının bir parçası olan doğa dostu yeni kart, hayvan yeni mısırdan ve biyolojik olarak %80 oranında parçalanabilen polilaktik asitten üretildi. Banka bu kartla yapılan yıllık alışverişlerin %0.75’ini çocuklara yönelik faaliyetler yürüten Optimus Vakfı'na bağışlayacak. 


UBS'in duyurduğu bir diğer hizmet olan tamamen dijital kart ise müşterilerin kredi kartlarının dijital bir versiyonunu Apple Pay, Samsung Pay ve Google Pay gibi platformlar üzerinden doğrudan kullanmaya başlamasını sağlayacak.

Bankanın Kişisel ve Kurumsal Bankacılık İsviçre COO'su Karin Oertli konu hakkındaki görüşlerini “Daha sürdürülebilir bir topluma geçiş, zamanımızın en büyük zorluklarından biri. UBS, çözümün bir parçası olmak ve yenilikçi fikirlerle çalışmalara yol göstermek istiyor. Plastik kullanmadan yapılan yeni kartlarımız bu amaca hizmet ediyor.” sözleriyle dile getiriyor.

Tags: Dünya, Kredi Kartı, Yaşam, Bankacılık

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın