Top Nav

Para kazanmanızı sağlayacak 5 güvenilir freelance platformu

Şub 25, 2021 0 comments
İş arayan freelancer çalışanlar, bu sürecin ne kadar yorucu olduğunu bilir. İşi bulmak, bu işi yapmak, teslim edilen işi faturalandırmak ve ödeme almak derken liste uzayıp gidiyor. Neyse ki bugün serbest çalışan profesyonellerin iş bulmasını ve para kazanmasını sağlayacak çok sayıda freelance sitesi mevcut. Bu sitelere kaydolarak potansiyel müşterilerle tanışmak ve kazanç sağlamak nispeten daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşebiliyor. Hazırsanız, freelancer çalışanların para kazanmasını sağlayacak online platformlara yakından bakalım.

Fiverr

Bitirilmiş projelerin öne çıkarılabildiği Fiverr, bu sayede potansiyel müşterilerin bu projeler arasından ilgisini çekenleri seçmesine imkan tanıyor. Bu yönüyle, çalışanlarla tek tek iletişime geçme ihtiyacını ortadan kaldıran platform, freelance çalışanlara yeteneklerini geliştirme yolunda ücretsiz eğitimler de sunuyor. 

Upwork

Kullanıcılara ortak çalışma alanı, yerleşik fatura sistemi ve şeffaf işe alım süreci gibi çeşitli avantajlar sunan Upwork; Microsoft, Airbnb ve Dropbox gibi çeşitli ünlü müşterilerle de çalışma fırsatı yaratıyor. Upwork, esnek çalışma modelini benimseyen herkesin göz atması gereken platformlardan biri.

Toptal

Toptal, şirketlere ve kurumlara, küresel freelance çalışanlar arasından en iyi %3’lük dilimle çalışacaklarını vaat ediyor. Tabii, burada freelancerlara düşen görev ise kendilerini en iyi şekilde geliştirmek oluyor. Bunu yaptığınızda siz de bu dilime girerek önemli işler alabilirsiniz.

Simply Hired

Yakın konumda bulunan freelance işlere göz atma imkanı sunan Simply Hired, kullanıcılara bütçe tahmini için en yüksek ücretler listesi ve bir hesaplama aracı sağlıyor. Bunlar, yapılacak işlere değer biçme konusunda kullanıcılara fayda sunuyor. Ayrıca Simply Hired üzerinde bir özgeçmiş yaratmak ve platformun blogu aracılığıyla faydalı bilgiler edinmek mümkün.

PeoplePerHour

PeoplePerHour, 1.5 milyondan fazla kullanıcıya sahip bir freelance çalışan platformu. Sitede her kullanıcının, ne kadar iyi olduklarını gösteren bir puanı bulunuyor. Tamamen ücretsiz olan sitede rekabet bir hayli yüksek. Platformda, kendinizi sürekli geliştirerek ve makul ücretler karşılığında iş arayarak iş alım şansınızı artırabilirsiniz.

Bonus: Kazançlarınıza TransferGo ile katkı sağlayın.

Uluslararası para transferi platformu TransferGo, kazanca giden yolda en önemli yardımcılarınızdan biri olmaya hazır. Ülkemizde de hizmet veren TransferGo ile küresel para transferlerinizi kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilir, platformun Arkadaş Öner programı ile ekstra kazanç sağlayabilirsiniz. Çok yakında Türkiye’den yurt dışına transfer hizmetini başlatacak olan TransferGo, bu sayede sadece ödeme almayı değil, yurt dışına para transferini de mümkün kılacak. Siz de arkadaşlarınızı TransferGo'ya davet ederek, Türkiye'den transferler başladığında, ilk 500 TL ve üzeri transferlerde her arkadaşınız için 200 TL kazanabilirsiniz. Yurt dışında yaşayanlar ise bu kazançlı yöntem ile euro para birimi kullanılan ülkelerde, 60 euro ve üzeri ilk transferlerinde 22 euro; İngiltere'de ise 50 GBP ve üzeri transferlerde 20 GBP kazanma fırsatını yakalıyor. Bu avantajları kaçırmamakta fayda var.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın