Top Nav

TransferGo'nun para transferi hizmeti artık Türkiye’de

Mar 25, 2021 0 comments
Dünyanın en hızlı büyüyen para transferi şirketlerinden biri olan TransferGo, 2020 yılını başarılı bir şekilde kapatırken, 2021 için de önüne önemli hedefler koydu. TransferGo, bu doğrultuda ilk büyük adımını elektronik para ve ödeme hizmetleri alanının lider firmalardan Birleşik Ödeme ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle atıyor.

Gerçekleştirilen iş birliğiyle, Avrupa’dan TransferGo hizmetleriyle Türkiye’ye gerçekleştirilen para transferlerinin yanı sıra, Türkiye’den de dünyanın birçok ülkesine para transferi yapma imkanı hayata geçecek. Yeni hizmet, özellikle yurt dışındaki aile fertlerine veya orada okuyan çocuklarına güvenli, hızlı ve basit şekilde para transferi gerçekleştirmek isteyen müşterilerin hayatını kolaylaştıracak. Ayrıca yine yurt dışından yapılan alışverişlerde de bu hizmet kullanılabilecek. Para transferleri, 6.99 TL ücretle ertesi gün teslimat veya 9.99 TL ücretle gün içinde teslimat seçenekleriyle yurt dışındaki alıcıların hesabına ulaştırılıyor olacak.

İş birliğiyle ilgili açıklamalar yapan TransferGo’nun Türkiye ve Bölge Büyümesinden Sorumlu Müdürü Senem Ergüvenoğlu, şöyle konuştu: “Tüm dünya olarak gerçekten zorlu bir dönemden geçiyoruz. Ama bu zorlu koşullarda dahi hem mevcut hem de yeni gelecek müşterilerimize en yenilikçi, güvenli, hızlı çözümleri sunmaya devam etmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu yıl için Türkiye’deki en önemli hedefimiz ödeme sistemleri alanının önde gelen firmalarından Birleşik Ödeme ile güçlerimizi birleştirerek yurt dışı para transferlerine kalıcı ve uygun fiyatlı bir hizmet sağlamaktı, bunu yılın başında hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz. Hizmetimizin, özellikle yurt dışında yaşayan çocuğuna, yakınına, dijitalin getirdiği tüm avantaj ve kolaylıklarla para transferi gerçekleştirmek isteyen kişiler tarafından yoğun ilgiyle karşılanacağını düşünüyoruz. 2021‘de hem iş birliklerimizle hem de aldığımız yatırımlarla servisimizi dünyanın dört bir yanına taşımaya devam edeceğiz.”

Birleşik Ödeme CEO’su İlker Sözdinler ise şöyle konuştu: “Dünyanın önde gelen uluslararası para transferi şirketleri ile yaptığımız iş birliklerinin arasına TransferGo gibi sektördeki en güçlü oyunculardan birini eklemek bizler adına gurur verici. Kullanıcılarının yurtdışından Türkiye’ye ve Türkiye’den yurtdışına yapacağı para transferlerinde, TransferGo’nun Birleşik Ödeme’yi iş ortağı olarak seçmiş olmasından mutluluk duyuyoruz. Pandeminin de getirdiği şartlarla birlikte, dijital ortamda gerçekleşen para gönderimlerinin yoğunlaştığı bu dönemde, sunduğu kalite ile fark yaratan şirketlerden biri olan TransferGo’ya, uzun yıllar para transferi alanında geliştirdiğimiz altyapımızı ve tecrübemizi sunacak olup TransferGo’nun hızlı ve güvenilir para transferi tarafındaki standartlarını Türkiye’de en iyi şekilde devam ettireceğiz.”

Arkadaş Öner programıyla 200 TL kazanma imkanı

TransferGo hizmetlerinin dikkat çeken tüketici dostu yönlerinden biri de Arkadaş Öner programı. Davet edilen her arkadaş için 200 TL hediye eden programın da getirdiği ivme, TransferGo'ya 2019'a göre 3 kat daha fazla yeni müşteri kazandırmıştı. Arkadaş Öner programı 2021’de yeni dönemde de devam ediyor ve hem Türkiye’ye hem de Türkiye’den olan transferlerde de kullanılabilecek. TransferGo 2020 yılı sonunda global çapta toplamda 2.5 milyon müşteriye ulaşırken, hizmet verdiği ülke sayısını ise 67’ye yükseltmişti. Türkiye ayağında ise, TransferGo hizmetleri sayesinde Avrupa'dan Türkiye'ye gerçekleştirilen transferler, 2020 yılında 2019'a göre tam 3 kat arttı. Aynı süre zarfında, yeni müşteri sayısı ise 2 kat arttı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın