Top Nav

Revolut’un kripto kurslarına 1.5 milyon kişi katıldı

Ağu 12, 2022 0 comments
Revolut'un kripto eğitim kursunu, ilk ayında bir milyondan fazla kişinin tamamladığı açıklandı. Gelişme, yaygın enflasyon ortamında halkın spekülatif varlıklara olan ilgisini gösterdi.

Revolut'un yeni uygulama içi “Öğren ve Kazan” kursları, müşterileri kripto para birimleri ve blockchain de dahil olmak üzere ilgili konular hakkındaki bilgilerini geliştirmeleri ve final sınavını geçmeleri halinde Dot tokenları ile ödüllendiriyor. Kurslar, kripto alanının temellerini ve Web3 gibi daha ileri konuları kapsıyor. Edinilen bilgilere göre şimdiye kadar 32 ülkeden yaklaşık 1.5 milyon Revolut müşterisi kursları tamamladı.

Enflasyonun %13’e ulaştığı İngiltere’de, kripto para birimlerine ilgi yoğun. Revolut, İngilizlerin yalnızca bu yılın Temmuz ayında yaptığı işlem sayısının geçen yılın aynı ayına göre %20'nin üzerinde arttığını söylüyor.

Revolut, Birleşik Krallık'taki kripto teklifi için hala düzenleyici onay beklerken; firma, fonları korunmadığından ve fiyatları son derece değişken olduğundan, müşterilerin kripto para satın alırken veya satarken kişisel durumlarını göz önünde bulundurmaları gerektiğinin altını çiziyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın