Top Nav

Modanisa ve WhatsApp’tan dikkat çeken işbirliği

Oca 28, 2023 0 comments
Tüm dünyada modern muhafazakâr giyim tarzını benimsemiş kadınların kendi giyim tarzlarına uygun binlerce seçenek bulabileceği online moda ve alışveriş platformu Modanisa, teknoloji alanında önemli uygulamalara imza atmaya devam ediyor. Platform son olarak WhatsApp üzerinden yeni bir satış kanalını hayata geçirerek ürünlerini müşterileriyle buluşturmaya başladı.

Yeni bir alışveriş deneyimi

Modanisa Genel Müdürü Sami Güzel konu hakkında “Modanisa olarak 11 yıl önce başlayan yolculuğumuzda, inandığı gibi giyinmek isteyen kadınlara hep yakın durmayı, onları dinlemeyi, ihtiyaçlarının farkında olmayı, gerektiğinde destek vermeyi ve hayatlarını kolaylaştıran bir yol arkadaşı olmayı tercih ettik. Bu yolculuğu onlar için olabildiğince konforlu ve keyifli hale getiriyoruz. Modayı erişilebilir hale getirme misyonumuz ışığında büyümeye devam ediyoruz. Şimdi de mevcut hizmetlerimizi bir üst seviyeye taşımak hedefiyle müşterilerimize yepyeni bir alışveriş deneyimi sunacağımız WhatsApp özelliğini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” açıklamalarını yaptı. 

Maliyetler düştü, siparişler arttı

WhatsApp özelliğiyle küresel pazarlardaki rekabet gücünü de artırdıklarının altını çizen Sami Güzel, sözlerine şöyle devam etti: “WhatsApp Business Platform aracılığıyla biri müşteri hizmetlerine, diğeri e-ticarete odaklanan iki chatbot geliştirdik. Kısa bir süre içinde müşterilerimizin sorularının çoğunu tek bir işlemde çözmeye başladık. Böylece çağrı merkezlerimizin işletme maliyetlerini düşürdük, satış siparişlerimiz de artırmış olduk. Şu an tüm müşteri etkileşimlerinin yüzde 50'sinden fazlası artık WhatsApp üzerinden gerçekleşiyor. Tüm dünyadaki kullanıcılarımızın hayatını 7/24 kolaylaştırmak ve alışverişi daha da keyifli hale getirmek adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”

Beş dilde hizmet verecek

Kullanıcılar, Modanisa'nın beş dilde müşteri deneyimi sunan WhatsApp numarasıyla konuşma başlattıklarında sanki Modanisa uygulamasındaymış gibi üyelik oluşturarak giriş yapıp, uygulamadaki kategorilerden seçili ürünleri listeleyebilecekler.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Bize Yazın